040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opisto » Töihin meille?

Meille töihin?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tanssiopisto Vinhassa? Tarjoa meille omaa osaamistasi lähettämällä ajatuksesi ja ansioluettelosi vastaavalle rehtorille osoitteeseen varpu@vinha.net.

Tarjoamme yhteisöllisen ja yhteistyöhenkisen työskentely-ympäristön ammattimaisessa joukossamme. Opisto tarjoaa työntekijöilleen muun muassa tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot lähi- ja etätyöskentelyyn. Alueellinen, innovatiivinen ja dialoginen taidepedagoginen työskentely on inspiraatiomme!

Tanssiopisto Vinha on Suomen Tanssioppilaitosten liiton, STOPP ry:n, jäsenkoulu ja noudattaa PALTA ry:n, STOPP ry:n ja TEME ry:n välistä tanssinopettajien työehtosopimusta.

————

Kesätöihin Vinhaan! 

Tanssiopisto Vinha palkkaa nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi kesätyösetelin avulla. Kesätyöntekijät toimivat opiston kesäleirien apulaisina ja avustavat tanssiopiston siivous-, järjestely- ja ompelutöissä opiston eri toimipisteissä. Kesätyöntekijältä edellytetään positiivista otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tunnollisuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä eduksi katsotaan tanssi- ja liikuntaharrastuneisuus, sekä kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Työn ajankohta: 5.-16.6.2023, päivittäinen työaika noin 5 h. Yhteensä 50 h.

Vihdin hakijat:
Vihdin kesätyösetelit on tarkoitettu 15 – 18 -vuotiaille (2005 – 2008 -syntyneet). Lisätietoa: https://kesatyoseteli.weebly.com/
Vihdin hakijoiden osalta haku päättyy 31.1.23.

Karkkilan ja Lohjan osalta tarkemmista ikärajoista tulee tietoa myöhemmin. Kesätyösetelit on tarkoitettu noin 15 – 18 -vuotiaille. Kerrothan hakemuksessa kotikuntasi ja muista liittää mukaan yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero).

Lisätietoa ja hakemukset Emilialle: emilia@vinha.net p. 0400 240 002