040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opisto » Töihin meille?

Meille töihin?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tanssiopisto Vinhassa? Tarjoa meille omaa osaamistasi lähettämällä ajatuksesi ja ansioluettelosi vastaavalle rehtorille osoitteeseen varpu@vinha.net.

Tarjoamme yhteisöllisen ja yhteistyöhenkisen työskentely-ympäristön ammattimaisessa joukossamme. Opisto tarjoaa työntekijöilleen muun muassa tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot lähi- ja etätyöskentelyyn. Alueellinen, innovatiivinen ja dialoginen taidepedagoginen työskentely on inspiraatiomme!

Tanssiopisto Vinha on Suomen Tanssioppilaitosten liiton, STOPP ry:n, jäsenkoulu ja noudattaa PALTA ry:n, STOPP ry:n ja TEME ry:n välistä tanssinopettajien työehtosopimusta.

————

Hip hop -opettaja haussa Tanssiopisto Vinhaan

Tanssiopisto Vinhaan etsitään edelleen hip hop -ryhmien tanssinopettajaa määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 7.8.2023-19.5.2024 Karkkilaan ja Lohjalle. Sijaisuus on osa-aikainen ja opetuspäivät ovat tiistai Lohjalla sekä keskiviikko Karkkilassa. Hip hop -oppilaat ovat iältään noin 9 – 20 -vuotiaita.

Hakijalta vaaditaan kokemusta tanssinopetustyöstä ja eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto.

Tanssiopisto Vinha noudattaa tanssinopettajien työehtosopimusta ja maksaa lisäksi veronalaista kulukorvausta yli 40 kilometrin päästä kulkeville työntekijöille 18 euroa / työpäivä. Tanssiopisto tarjoaa työntekijöille käyttöön tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot (mm. työpuhelin, -tabletti, -sähköposti). Opistolla on käytössä työaikapankki. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Tanssiopisto Vinha on yli 400 oppilaan tanssiopisto, joka toimii Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä. Vinhassa tarjotaan varhaisiän tanssikasvatusta ja tanssin taiteen perusopetusta sekä yleisen että laajan oppimäärän mukaan. Toimintaamme ohjaa opiston opetussuunnitelma, jossa painotetaan oppilaslähtöisyyttä sekä luovuuden ja kokemuksellisuuden merkitystä taidekasvatuksen perustana.

Tervetuloa osaksi yhteisöllistä ja yhteistyöhenkistä joukkoamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo opiston vt. rehtorille varpu@vinha.net

Paikka täytetään opettajan tai opettajien löydyttyä.

Lisätiedot:

Varpu Asiala
vt. rehtori
Tanssiopisto Vinha
varpu@vinha.net
p. 0400 244 916