040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opisto » Töihin meille?

Meille töihin?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tanssiopisto Vinhassa? Tarjoa meille omaa osaamistasi lähettämällä ajatuksesi ja ansioluettelosi rehtorille osoitteeseen saara@vinha.net.

Tarjoamme yhteisöllisen ja yhteistyöhenkisen työskentely-ympäristön ammattimaisessa joukossamme. Opisto tarjoaa työntekijöilleen muun muassa tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot lähi- ja etätyöskentelyyn. Alueellinen, innovatiivinen ja dialoginen taidepedagoginen työskentely on inspiraatiomme!

Tanssiopisto Vinha on Suomen Tanssioppilaitosten liiton, STOPP ry:n, jäsenkoulu ja noudattaa PALTA ry:n, STOPP ry:n ja TEME ry:n välistä tanssinopettajien työehtosopimusta.

————

Kesätöihin Vinhaan! 

Tanssiopisto Vinha palkkaa nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi kesätyösetelin avulla. Kesätyöntekijät toimivat opiston kesäleirien apulaisina ja avustavat tanssiopiston siivous-, järjestely- ja ompelutöissä opiston eri toimipisteissä. Kesätyöntekijältä edellytetään positiivista otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tunnollisuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä eduksi katsotaan tanssi- ja liikuntaharrastuneisuus, sekä kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Työn ajankohta: 6.-17.6.2022, päivittäinen työaika noin 5 h. Yhteensä 50 h.

Kuntien kesätyösetelit on tarkoitettu 15 – 18 -vuotiaille. Kerrothan hakemuksessa kotikuntasi. 

Vihdin hakijat:
Vihdin kesätyösetelit on tarkoitettu 15 – 18 -vuotiaille (2004 – 2007 -syntyneet). Lisätietoa: https://kesatyoseteli.weebly.com/

Karkkilan hakijat:
Karkkilan kesätyösetelit on tarkoitettu 16 – 18 -vuotiaille (2004 – 2006 -syntyneet).

Lohjan hakijat:
Lohjan kesätyösetelit on tarkoitettu 2005 – 2007 -syntyneille. Lisätietoa: https://www.nuorilohja.fi/avustukset/

Lisätietoa ja hakemukset Emilialle: emilia@vinha.net / 0400 240 002