040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Info » UKK

Usein kysytyt kysymykset

Voinko aloittaa tunnit kesken kauden?

Pääsääntöisesti kyllä. Otamme vapaille paikoille oppilaita myös kesken kauden. Voit kysellä vapaita paikkoja toimistolta: toimisto@vinha.net tai puh. 040 588 9847. Ilmoittautumisen voi täyttää täällä: https://vinha.eepos.fi/#/forms

Ilmoittauduin ryhmään, mutta sain ilmoituksen, että olen jonossa. Miten toimin?

Kiitos ilmoittautumisesta! Selvitämme täysien ryhmien osalta mahdollisuuden hyväksyä ryhmään aina tapauskohtaisesti. Olemme yhteydessä, mikäli paikka ryhmästä vapautuu.

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Kyllä, omat tunnit voi maksaa liikuntaedulla. Laskun saatuasi voit suorittaa haluamasi summan laskun loppusummasta omalla edullasi ja maksaa mahdollisen jäljelle jääneen erotuksen laskun samoilla tiedoilla. Liikuntaetua voit käyttää, jos osallistut itse tunnille oppilaana.

Voinko maksaa laskun osissa?

Kyllä. Voit joko valita erämaksun ilmoittautumisen yhteydessä tai olla yhteydessä toimistoon (toimisto@vinha.net / 040 588 9847). Erissä maksamisen maksutapalisä on 5 euroa.

Missä laskuni on?

Laskut lähetetään Eepos-oppilashallintajärjestelmän kautta kauden alussa. Pääsääntöisesti uusien oppilaiden laskut lähetetään, kun kolmas tunti ilmoittautumisen jälkeen on pidetty. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio sekä tarjouskansio. Mikäli et löydä laskuasi, ota yhteyttä: toimisto@vinha.net / 040 588 9847.
Maksumuistutukset lähetetään sähköpostitse ja tekstiviestitse.

Miten ilmoittaudun tunneille?

Ilmoittautuminen tapahtuu Eepos-oppilashallintajärjestelmän kautta. Ilmoittautumislomake täytetään osoitteessa https://vinha.eepos.fi/ ja ilmoittautumisen jälkeen saat ryhmän tiedot sähköpostiisi kahden seuraavan arkipäivän sisällä.
Apua ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa: toimisto@vinha.net / 040 588 9847

Täytänkö ilmoittautumisen, vaikka tulen vain kokeilemaan?

Kyllä. Kokeilumaksu laskutetaan Eepos-oppilashallintajärjestelmän kautta. Ilmoittautumisen jälkeen oppilaan ja huoltajan yhteystiedot siirtyvät näkyviin opettajalle ja ryhmäkoko päivittyy vastaamaan todellisuutta. Näin ryhmät eivät täyty yli maksimin.

Onko mahdollista kokeilla tunteja ennen sitoutumista?

Kyllä. Uudella oppilaalla on aina mahdollisuus kokeilla kahdella ensimmäisellä tunnilla ennen kuin päättää jatkosta. Kokeilu/rekisteröintimaksu on 10 euroa.
Jos oppilas ei jatka → Ilmoitus toimiston sähköpostiin (toimisto@vinha.net). Riittää, että ilmoitat oppilaan nimen ja sen, että ei jatka kokeilukertojen jälkeen. Saat 10 euron kokeilumaksulaskun.
Jos oppilas jatkaa → Ei tarvitse ilmoittaa toimistolle. Saat kolmannen tunnin jälkeen lukukausimaksulaskun, jossa myös 10 euron rekisteröintimaksu.

Mistä löydän itselleni sopivat tunnit?

Lukujärjestyksen löydät osoitteesta https://vinha.net/opetus/lukujarjestys/. Ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta https://vinha.eepos.fi/ ja siitä voit suodattaa ryhmiä iän tai opetuspaikan mukaan. Neuvontaa sopivan ryhmän valinnasta saat myös toimistolta: toimisto@vinha.net / 040 588 9847.

Miten saan yhteyden teihin?

Voit ottaa yhteyttä nettisivujen palautelomakkeella (https://vinha.net/info/ota-yhteytta/), sähköpostitse ( toimisto@vinha.net) sekä puhelimitse, tekstiviestitse tai WhatsAppilla (040 588 9847). Opistosihteeri on paikalla arkisin klo 10-13, mutta yhteydenotot myös muina aikoina onnistuvat.

Yhteystietoni ovat muuttuneet. Mitä teen?

Voit päivittää yhteystietosi Eepos-oppilashallintajärjestelmässä kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi. Voit myös ilmoittaa uudet yhteystiedot osoitteeseen toimisto@vinha.net.

Missä tanssitunnit pidetään?

Opetuspaikkoja ovat Karkkila, Lohja, Nummela ja Vihdin kirkonkylä.
Karkkilan opetustilat ovat Nyhkälän koululla, osoitteessa Huhdintie 13. Käynti Huhdintien puoleisesta ovesta.
Lohjan opetustilat ovat osoitteessa Karnaistenkatu 40 A. Käynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.
Nummelan opetustilat ovat Kuoppanummen koulukeskuksella, osoitteessa Kuoppanummentie 18. Käynti jäähallin puoleisesta ovesta.
Vihdin kirkonkylän opetustilat ovat Kirkkoniemessä, osoitteessa Kirkkoniementie 8.
Lisätietoja opetuspaikoista ja niiden saavutettavuudesta: https://vinha.net/opetus/opetuspaikat/

Opiskelenko nyt taiteen perusopetusta?

Kaikki yli 7-vuotiaat Vinhan oppilaat opiskelevat taiteen perusopetusta yleisen tai laajan oppimäärän mukaan. Myös tiiviskurssit ja leirit ovat taiteen perusopetusta. Lisätietoa omista opinnoista vt. apulaisrehtorilta: emilia@vinha.net.

Mitä on taiteen perusopetus?

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolista, ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua eri taiteenalojen opetusta. Opetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää opetusta, josta säädetään taiteen perusopetuksesta annetussa laissa (633/1998) ja asetuksessa (813/1998). Taiteen perusopetus luo pohjan elinikäisen taidesuhteen kehittymiselle, antaa valmiuksia ilmaista itseään ja halutessaan hakeutua taiteenalan ammatilliseen koulutukseen.

Mistä tiedän, mitä oppimäärää suoritan?

Alle 10-vuotiaat suorittavat laajaa oppimäärää. Pääsääntöisesti jos yli 10-vuotiaalla oppilaalla on yksi viikkotunti hän suorittaa yleistä oppimäärää. Jos viikkotunteja on useampi on kyseessä laaja oppimäärä. Lisätietoja oppimääristä vt. apulaisrehtorilta: emilia@vinha.net.