040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opetus » Opetuspaikat » Lohja

Lohja

Karnaistenkatu 40A
08100 Lohja


Saavutettavuustiedot:

Sisäänkäynti:

Sisäänkäynti ei ole esteetön. Ulko-oven kynnyksen korkeus on 4 cm, eikä käytössä ole pyörätuoliramppia. Ulko-ovi on 81 cm leveä. Ulko-ovet ovat raskaat avata, eikä niitä ole avausmekanismia. Tanssisaleihin mennään pukuhuoneiden kautta. Salin 1 pukuhuoneen ovi on raskas avata, eikä sitä ole automatisoitu. Oviaukko on 81 cm leveä ja siinä on 2 cm kynnys. Matkalla Salin 2 pukuhuoneelle on raskas ovi, joka on pönkätty auki. Salin 2 pukuhuoneen oviaukko on 81 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Sekä rakennuksessa että ulko-ovessa on opasteena Tanssiopisto Vinhan logo.

WC-tilat:

Tanssiopiston tiloissa on kaksi WC-tilaa, jotka on symbolein merkitty naisille ja miehille. WC-tilat eivät ole esteettömät. WC-tiloissa on useita ovia, joiden leveydet ovat 60–80 cm. Osassa oviaukoista on 3 cm kynnys.

Pukuhuonetilat:

Tanssisalien yhteydestä löytyy unisex-pukuhuoneet. Salin 1 pukuhuoneen ovi on raskas avata, eikä sitä ole automatisoitu. Oviaukko on 81 cm leveä ja siinä on 2 cm kynnys. Salin 2 pukuhuoneen oviaukko on 81 cm leveä eikä siinä ole kynnystä.

Parkkipaikkojen esteettömyys:

Lähimmät parkkipaikat löytyvät ulko-oven läheisyydestä. Parkkipaikoilla ei ole erikseen merkittyjä inva-autopaikkoja, mutta autolla pääsee ulko-oven viereen.

Kulkureittien esteettömyys:

Kulkureitit eivät ole esteettömät. Oviaukkojen leveydet ovat 60–180 cm ja tiloissa on 2–3 cm kynnyksiä. Kynnyksiin ei ole pyörätuoliramppeja.

Julkiset liikenneyhteydet:

Lohjan linja-autoasema, etäisyys  650 m
Keskusaukio I, etäisyys  550 m
Monkola P, etäisyys 500 m

 

Lisätietoja toimipisteiden saavutettavuudesta:

Sara Riihiaho, toimisto@vinha.net / puh. 040 588 9847

Karnaistenkatu 40A
08100 Lohja