040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opetus » Opetuspaikat » Karkkila

Karkkila

Nyhkälän koulu
Huhdintie 13
03600 Karkkila

Vinhalla on Karkkilassa kaksi tanssisalia, jotka sijaitsevat Nyhkälän koulun monitoimisaleissa. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta taksikoppia vastapäätä. Ulko-ovi on aina lukossa ja oppilaat saavat Vinhan toimistosta ennen kauden alkua koodin, jolla ulko-oven saa auki. Opettaja tulee avaamaan oven ennen kertamaksutuntien ja kurssien alkua ja varmistaa, että kaikki oppilaat pääsevät sisään.

 

Saavutettavuustiedot:

Sisäänkäynti: 

Esteettömien sisäänkäyntien avaamisesta täytyy sopia etukäteen opettajan kanssa. Oppilaiden sisäänkäynti Huhdintien puolelta taksikoppia vastapäätä ei ole esteetön. Esteetön sisäänkäynti sisäpihan kautta. Sisäpihalle on pieni portti, josta pääsee pyörätuolilla sisään. Jos on tarve saattaa autolla ovelle,  pääoven kautta vaihtoehtoinen esteetön sisäänkäynti. Oppilaiden sisäänkäynnillä Huhdintien puolelta löytyy opasteena Tanssiopisto Vinhan logo.

 

WC-tilat:

Esteettömän unisex WC:n käytöstä täytyy sopia etukäteen opettajan kanssa. Esteetön unisex WC on alakerrassa, johon mennään hissillä. Hissi on lukossa, joten hissin käyttöön tarvitaan henkilökuntaa. Hissin oviaukon leveys on 100 cm, sisätilan leveys 110 cm ja syvyys 150 cm. Aulatilasta löytyy kolme esteellistä WC-tilaa, jotka on merkitty naisille, miehille, sekä unisex.

 

Pukuhuonetilat: 

Esteettömän pukuhuonetilan käytöstä täytyy sopia etukäteen opettajan kanssa. Esteetön pukuhuone on alakerrassa, johon mennään hissillä. Hissi on lukossa, joten hissin käyttöön tarvitaan henkilökuntaa. Hissin oviaukon leveys on 100 cm, sisätilan leveys 110 cm ja syvyys 150 cm. Pukuhuoneet on merkitty naisille, miehille, sekä unisex inva-WC. Kulkureitillä on yksi automatisoitu ulko-ovi ja neljä (4) painavaa ovea. 

 

Parkkipaikkojen esteettömyys:

Parkkipaikalla ei ole invapaikkoja.

 

Kulkureittien esteettömyys: 

Kulkureitit tiloissa ovat lähes esteettömät. Kulkureiteillä on kaksi noin 2,5 cm kynnystä. Oviaukot ovat noin 95 cm leveitä.

 

Julkiset liikenneyhteydet:

Karkkilan linja-autoasema 100 m

Nyhkälän koulu

Huhdintie 13
03600 Karkkila