040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN
Vinha » Opetus » Opetuspaikat » Nummela

Nummela

Kuoppanummen koulun tanssisali
Kuoppanummentie 18
03100 Nummela

Sisäänkäynti tanssisaliin jäähallin puoleiselta sivulta. Tanssisali sijaitsee toisessa kerroksessa ja ulko-ovet toimivat sähköllä. Oppilaita tiedotetaan ennen kauden alkua sähkölukkojen aukioloajoista.

Saavutettavuustiedot:

Sisäänkäynti:

Esteettömän sisäänkäynnin avaamisesta täytyy sopia etukäteen opettajan kanssa. Opettajan avain käy lukittuun oveen, jonka takaa löytyvät hissi ja inva WC. 

Sisäänkäynti Kuoppanummen koulukeskukseen on jäähallin puoleisilta ulko-ovilta(leveys 90 cm +95 cm), josta löytyy opasteena Tanssiopisto Vinhan logo. Ulkona on portaita ovelle, mutta myös pyörätuoliramppi. Sisäänkäynti on kerroksessa 1. ja tanssisali kerroksessa 2. (portaita 22 kpl). Lukitun oven takana on hissi (oviaukon leveys 90 cm, hissin koko 110 cm X 140 cm). Matkalla hissiltä tanssisalille on useampi ovi (oviaukon leveydet: 100cm-110cm), joista osa on lukossa. Tanssisaliin on kynnys (7 cm), jossa on pyörätuoliramppi.

 

WC-tilat:

1. kerroksessa hissille mentäessä on unisex inva WC (oven leveys 100 cm), ja esteelliset WC tilat, jotka on merkattu naisille ja miehille. 1. kerroksen WC tilat ovat lukitun oven takana.  Tanssisalin yhteydessä 2. kerroksesta löytyy esteelliset WC tilat, jotka on merkitty naisille ja miehille (oven leveys 60 cm).

 

Pukuhuonetilat:

Tanssisalin yhteydestä 2. kerroksesta löytyy kaksi pukutilaa, naisille ja miehille (oven leveys 90,5 cm). Pukutiloihin pääsee samaa reittiä, kuin tanssisaliin.

 

Parkkipaikkojen esteettömyys:

Lähimmät parkkipaikat löytyvät jäähallin edestä. Parkkipaikoilla ei ole erikseen merkittyjä inva-autopaikkoja. Autolla ei pääse ulko-ovelle, vaan autolta on tultava noin 50 m matka koulun pihan poikki ulko-ovelle. Matkalla on portti pihaan.

Kulkureittien esteettömyys:

Tilassa on portaita, ovia ja yksi kynnys (7 cm) tanssisalin ovella, jossa on pyörätuolirampit.

 

Julkiset liikenneyhteydet:

Mäntytie P 250 m
Mäntytie E 300 m
Nummelan linja-autoasema 1,1 km

 

Lisätietoja toimipisteiden saavutettavuudesta:

Sara Riihiaho, toimisto@vinha.net / puh. 040 588 9847

Kuoppanummen koulun tanssisali

Kuoppanummentie 18
03100 Nummela