040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Tanssi 5-6-v., Lohja

01.02.2024 | Jonna, Tiedote

Heippa kaikille!

Olemme viime viikoilla saaneet käynnistettyä vuoden 2024 tanssitunnit! Tästä viestistä löydätte yleisiä tietoja ja kevään aikatauluja. Alkuvuoden perutun tanssitunnin korvauksesta olen myöhemmin yhteydessä.

Tanssitunnit pidetään tutun aikataulun mukaan keskiviikkoisin Lohjalla Tanssiopisto Vinhan Lohjan toimipisteellä:
klo 17.30-18.15 Tanssi 5-6 v.

Muita kevään aikatauluja:

Ke 14.2. Ystäväviikolla saat tuoda kotoa oman pehmolelun tanssitunnille! Otan varapehmoja mukaan.

Ke 21.2. Ei tanssituntia, talviloma

Ke 1.5. Ei tanssituntia, vappu

La 27.4. Muutoksen tanssi -esitys, Laurentius-sali, Lohja

Lohjan keskiviikon ryhmät esiintyvät keväällä Muutoksen tanssi -esityksessä Laurentius-salissa Lohjalla. Tarkempaa lisätietoa esityksestä lähempänä, mutta laitathan jo nyt kalenteriin esityspäivän.
Uusille oppilaille löytyy tietoa kulkemisesta Lohjalle tanssimaan:
https://vinha.net/opetus/opetuspaikat/lohja/

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää koskien tanssitunteja. Ilmoitathan WhatsAppilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos oppilas ei pääse tanssitunnille! (En välttämättä ehdi aina kuitata viestejä saaduiksi, mutta viestit tulevat kuitenkin perille!)

Nähdään tanssituntien merkeissä!
Tanssiterveisin, Jonna
jonna@vinha.net
040 059 9012 (ti, ke)

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää

TanssiopistoVinha