040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Hip hop -ryhmät, Lohja ja Vihti kk

11.01.2024 | Lisbeth, Tiedote

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti vuosi on alkanut hyvin ja lomat sujuneet mukavasti.

Tunneilla alamme pikkuhiljaa valmistautumaan esityksiä kohti! Muutoksen tanssi- esitykset tanssitaan minun kaikkien ryhmien osalta upeassa Laurentius-salissa Lohjalla. Esityspäivä on lauantai 27.04.2024. Kenraaliharjoitus on perjantaina 26.04 ja lavaharjoitus samalla viikolla, päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Muita tärkeitä päivämääriä:

Viikko 7 (12-16.02) Ystävän viikko. Oppilaat saavat tuoda kaverin mukaan tanssitunnille.

Viikko 8 (19-25.02) Talviloma, ei opetuksia.

Terveisin:Lisbeth Weckman

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja