040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Tanssi 3-4-v. ja Tanssi 4-v., Karkkila

10.01.2024 | Mari, Tiedote

Heippa Marin keskiviikon tanssijat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan keväällä 2024! Syyslukukausi päättyikin minun osaltani suunniteltua aiemmin jalkaterän rasitusvamman vuoksi. Onneksi nyt näyttää siltä, että pääsen aloittamaan tanssikauden kanssanne ihan normaaliin tapaan. 🙂 Ohessa kevään aikatauluja ja muistutuksia käytännöistä.

Tanssitunnit pidetään keskiviikkoisin Nyhkälän sali 1:ssa (lähempänä eteisaulaa oleva sali):
klo 17.00–17.30 Tanssi 3–4-v.
klo 17.30–18.15 Tanssi 4-v.
klo 18.15–19.15 Nyky 1

Nyhkälään kuljetaan Huhdintien puolelta taksiasemaa vastapäätä olevasta ulko-ovesta, jonka koodin saa Vinhan toimistosta. Haen oppilaat tanssisalin ovelta tunnin alkaessa – ovella teemme yhdessä tanssijonon, jolla tunti aloitetaan. Saavuttehan paikalle ajoissa ja muistatte myös olla vastassa tunnin päättyessä.

Kevään aikatauluja:

 • ke 10.1. Kevätlukukauden ensimmäiset tanssitunnit
 • ke 14.2. (viikko 7) Ystävän viikko: tanssitunnille voi ottaa mukaan oman pehmolelun, jonka kanssa tanssitaan. Huom. opella on mukana myös varapehmoleluja. 🙂
 • ke 21.2. (viikko 8) Talviloma, ei tanssituntia
 • ke 10.4. Tanssitunnit Karkkilasalissa (lavaharjoitus esitystä varten, mahd. poikkeusaikatauluja)
 • pe 12.4. Muutoksen tanssi -esityksen kenraaliharjoitus Karkkilasalissa
 • la 13.4. Muutoksen tanssi -esitykset Karkkilasalissa
 • ke 1.5. Vappupäivä, ei tanssitunteja
 • ke 8.5. Kevään viimeiset tunnit, mikäli tunteja ei tarvitse perua (yht. 17 opetuskertaa, joista esitys korvaa yhden)

3- ja 4-vuotiaiden ryhmät esiintyvät keväällä Muutoksen tanssi -oppilasnäytöksessä Karkkilasalissa. Esitysviikolla tanssitunneissa onkin paljon poikkeuksia, ja esitystä aletaan valmistella jo kevään tunneilla yhdessä isompien nykytanssioppilaiden kanssa. Laitattehan esitys- ja harjoituspäivät jo kalentereihin ylös. Tiedotan lisää esityksestä ja aikatauluista lähempänä.

Kevään aikana tunneilla keskitymme tanssitunneilla etenkin oman ja yhteisen tanssitilan ja -vuoron hahmottamiseen. Tutustumme myös erilaisiin rytmeihin, ääniin ja musiikkiin osana tanssia sekä kokeilemme uusia reittejä ja suuntia salissa. Mitä tapahtuukaan, jos tanssitaan ihan hiljaa ja takaperin?

Tärkeitä käytännön asioita:

 • Pesettehän kädet Nyhkälään saapuessa ja tanssitunnin jälkeen.
 • Vessassa on tärkeä käydä ennen tuntia. Wc-tilat löytyvät eteisaulasta.
 • Toivon, että ainakin yksi huoltaja jää jokaisen tanssitunnin ajaksi eteiseen odottamaan, mikäli oppilailla vessahätä yllättää kesken tunnin. Jaattehan vahtivuoroja tarvittaessa. 🙂

Tanssituntivarusteista:

 • Tunneilla tanssitaan paljain jaloin.
 • Hyvä tanssiasu on joustava, mukava ja siinä on helppo liikkua. Ihanimmat röyhelömekot voivat olla tanssitunnilla jopa vaarallisia – pidetään siis helmat ja rimpsut maltillisina.
 • Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni ja korut jättää kotiin.
 • Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.

Tunnille saa tulla vain täysin terveenä. Poissaoloista ilmoitetaan minulle tekstiviestillä, whatsappilla tai sähköpostilla. Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos tanssitunteihin liittyen herää mitä tahansa kysymyksiä! 🙂

Iloisia tanssihetkiä toivottaen,

Mari

mari@vinha.net
0400 599 490 (keskiviikkoisin)

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää
Opettaja