040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

10.01.2024 | Päivi, Tiedote

Moikka Nyky 3 oppilaat!

Tanssiopisto Vinhan kevätkausi pyörähtää käyntiin ja tiistain tanssitunnit jatkuvat 9.1.2024. Tässä muutamia käytännön asioita tanssitunteihin liittyen, kevään aikataulua ja vähän tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Savonia amk:sta vuonna 2014 ja myöhemmin kouluttautunut myös sirkusohjaajaksi. Tanssissa päälajini ovat tanssiakrobatia, nykytanssi ja lastentanssi mutta myös jazztanssi. Sirkuksessa olen tehnyt eniten akrobatiaa, käsilläseisontaa ja pariakrobatiaa. Olen aloittanut Vinhalla opettamisen vuonna 2022 ja tulevalla kevätkaudella opetan tuttuun tapaan tiistai-iltaisin Karkkilassa.

Nyky 3
Paikka: Karkkila, Nyhkälän koulu
Aikataulu: Klo 19.15-20.45 (90 min)

Kevät kaudella syvennymme akrobatiaan sekä parityöskentelyyn nykytanssissa. Aloitamme rauhallisesti edeten asteittain haastavampiin asioihin. Kauden alussa työskentelemme myös liikelaatujen vastakohdilla.

Kevään tärkeitä päivämääriä:

Viikko 2 Ti 9.1. Tunnit alkavat

Viikko 7 Ystävänviikko. Ti 13.2. Tuo kaveri mukaan tunnille!

Viikko 8 Talviloma, ei tanssitunteja ti 20.2.

Pe 12.4. ja La 13.4. Muutoksen tanssi -esitysten harjoitukset ja esitys Karkkilasali
(Tiedotan tarkemman aikataulun lähempänä. Merkitse päivät jo nyt kalenteriin.)

Muutama käytännönasia tanssitunneille, jotka voi olla hyvä muistaa:
– Ota mukaan vesipullo ja käytä sitä tunnin aikana.
– Tee parhaasi, mutta superväsyneenä on ok vain katsoa.
– Tule tunnille juuri sellaisena kuin sinä päivänä olet.

Ollaan yhteyksissä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää. Ilmoitathan (sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla), jos joudut olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin,
Päivi
p.+358 40 4806 851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja