040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Nyky 1, Karkkila

10.01.2024 | Mari, Tiedote

Heippa Marin keskiviikon tanssijat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan keväällä 2024! Syyslukukausi päättyikin minun osaltani suunniteltua aiemmin jalkaterän rasitusvamman vuoksi. Onneksi nyt näyttää siltä, että pääsen aloittamaan tanssikauden kanssanne ihan normaaliin tapaan. 🙂 Ohessa kevään aikatauluja ja muistutuksia käytännöistä.

Tanssitunnit pidetään keskiviikkoisin Nyhkälän sali 1:ssa (lähempänä eteisaulaa oleva sali):
klo 17.00–17.30 Tanssi 3–4-v.
klo 17.30–18.15 Tanssi 4-v.
klo 18.15–19.15 Nyky 1

Nyhkälään kuljetaan Huhdintien puolelta taksiasemaa vastapäätä olevasta ulko-ovesta, jonka koodin saa Vinhan toimistosta. Saavuttehan tunnille ajoissa.

Kevään aikatauluja:

 • ke 10.1. Kevätlukukauden ensimmäiset tanssitunnit
 • ke 14.2. (viikko 7) Ystävän viikko: tanssitunnille saa ottaa yhden ystävän mukaan tanssimaan
 • ke 21.2. (viikko 8) Talviloma, ei tanssituntia
 • ke 10.4. Tanssitunnit Karkkilasalissa (lavaharjoitus esitystä varten, mahd. poikkeusaikatauluja)
 • pe 12.4. Muutoksen tanssi -esityksen kenraaliharjoitus Karkkilasalissa
 • la 13.4. Muutoksen tanssi -esitykset Karkkilasalissa
 • ke 1.5. Vappupäivä, ei tanssitunteja
 • ke 8.5. Kevään viimeiset tunnit, mikäli tunteja ei tarvitse perua (yht. 17 opetuskertaa, joista esitys korvaa yhden)

Nyky 1 -ryhmä esiintyy keväällä Vinhan Muutoksen tanssi -oppilasnäytöksessä Karkkilasalissa. Esitysviikolla tanssitunneissa onkin paljon poikkeuksia, ja esitystä alamme valmistella jo kevään tunneilla yhdessä pienempien oppilaiden kanssa. Toivon, että saamme järjestettyä tuntien puitteissa muutaman yhteisharjoituksen 3- ja 4-vuotiaiden kanssa – esityksessä pienimmät tanssijat ovat lavalla yhdessä nykytanssiryhmän kanssa. Yhdessä harjoittelu ja toisiin tutustuminen onkin siksi erityisen tärkeää. Laitattehan esityspäivät jo nyt kalentereihin ylös. Tiedotan lisää esityksestä ja aikatauluista lähempänä.

Kevään aikana tunneilla keskitymme esitysharjoitusten lisäksi etenkin kehonhahmotukseen, eri kehonosien välisten yhteyksien löytämiseen ja painopisteen merkitykseen. Tutustumme myös erilaisiin rytmeihin, ääniin ja musiikkiin osana tanssia sekä kokeilemme helppoja kontakti- ja painonsiirtoharjoituksia. Tanssitietoakin opiskellaan, pohtien mm. mitä nykytanssi oikeastaan tarkoittaakaan.

Tärkeitä käytännön asioita:

 • Pese kädet Nyhkälään saapuessa ja tanssitunnin jälkeen.
 • Tunneilla tanssitaan pääasiassa paljain jaloin. Sukat voi pitää mukana piruettiharjoituksia varten.
 • Hyvä tanssiasu on joustava, mukava ja siinä on helppo liikkua. Pitkät housut ovat lyhyitä lahkeita paremmat lattialla liikkuessa.
 • Pitkät hiukset sidotaan kiinni ja korut jätetään kotiin.
 • Juomapullo kannattaa pitää mukana tanssitunneilla.

Tunnille saa tulla vain terveenä. Poissaoloista ilmoitetaan minulle tekstiviestillä, whatsappilla tai sähköpostilla. Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos tanssitunteihin liittyen herää mitä tahansa kysymyksiä! 🙂

Iloisia tanssihetkiä toivottaen,

Mari

mari@vinha.net
0400 599 490 (keskiviikkoisin)

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää
Opettaja