040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Baletti 1, Karkkila

10.01.2024 | Laura, Tiedote

Hei,

Näin se loma hujahti, joten hyvää uutta vuotta kaikille!
Tunnit alkavat huomenna (9.1.) tavalliseen aikaan, joten tervetuloa.

Esiinnymme keväällä Karkkila-salissa yhdessä aikuisbaletin kanssa, ja esitys on jo 13.4.
Kenraaliharjoitus on pe 12.4. ja lavaharjoitus saman viikon tiistaina tuntiemme aikaan. Loput aikataulut varmistan ja muistutan vielä lähempänä esitystä. Puvustus otetaan mahdollisuuksien mukaan Vinhan pukuvarastosta. Mikäli jotain omia varusteita tarvitaan, muistutan siitäkin hyvissä ajoin.

Keväällä on tulossa myös muita tapahtumia, jotka on tarkemmin eritelty Vinhan lähettämässä oppilastiedotteessa – kannattaa lukea ja pistää talteen!
Ystäväviikko on jo viikolla 7, jolloin saa tuoda kaverin tunnille tutustumaan. Vko 8 sitten lomaillaan.

Tanssien kevääseen!
T. Laura

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja