040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Syyskauden viimeiset tanssitunnit: Tanssi 6-v., Tanssistartti 1 ja 2, Nyky 3, Karkkila

08.12.2023 | Päivi, Tiedote

Hei kaikki,

Iso kiitos kaikille tanssijoille lauantain esiintymisestä. Esitykset menivät todella hyvin ja olen saanut paljon kehuja tanssijoista. 🙂

Tiedoksi, että viimeiset tanssitunnit pidetään tiistaina 12.12. eli syyskauden viimeinen tanssitunti pidetään viikon päästä. Viimeisen tanssitunnin kunniaksi pidetään pienet pikkujoulut ja tunnille saa tuoda mukaan pikkujouluherkkuja. Tanssi 6v. tekevät pienen näytöksen tunnin loppuun omalla Kettu-tanssillaan. Ei hätää jos et pääse viimeiselle tanssitunnille. Tunti on ”ylimääräinen” tanssitunti, mutta voit korvata esim. poissaoloa tällä kerralla.

Viimeiset tanssitunnit tiistaina 12.12.

Tanssi 6 v. – Tanssitunti + pieni esiintyminen tunnin lopussa. Ovet avataan yleisölle 10 min ennen tunnin päättymistä. Tervetuloa perheenjäsenet, kaverit ja sukulaiset katsomaan!

Tanssistartti 1 – Tanssitunnin Pikkujoulut

Tanssistartti 2 – Tanssitunnin Pikkujoulut

Nyky 3 – Tehdään jotain kivaa.

Mukavaa kauden loppua ja nähdään viimeisillä tanssitunneilla!

Tanssiterveisin,
Päivi

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää

TanssiopistoVinha