040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Syyskauden viimeiset tanssitunnit: Tanssi 6-v., Tanssistartti 1 ja 2, Nyky 3, Karkkila

08.12.2023 | Päivi, Tiedote

Hei kaikki,

Iso kiitos kaikille tanssijoille lauantain esiintymisestä. Esitykset menivät todella hyvin ja olen saanut paljon kehuja tanssijoista. 🙂

Tiedoksi, että viimeiset tanssitunnit pidetään tiistaina 12.12. eli syyskauden viimeinen tanssitunti pidetään viikon päästä. Viimeisen tanssitunnin kunniaksi pidetään pienet pikkujoulut ja tunnille saa tuoda mukaan pikkujouluherkkuja. Tanssi 6v. tekevät pienen näytöksen tunnin loppuun omalla Kettu-tanssillaan. Ei hätää jos et pääse viimeiselle tanssitunnille. Tunti on ”ylimääräinen” tanssitunti, mutta voit korvata esim. poissaoloa tällä kerralla.

Viimeiset tanssitunnit tiistaina 12.12.

Tanssi 6 v. – Tanssitunti + pieni esiintyminen tunnin lopussa. Ovet avataan yleisölle 10 min ennen tunnin päättymistä. Tervetuloa perheenjäsenet, kaverit ja sukulaiset katsomaan!

Tanssistartti 1 – Tanssitunnin Pikkujoulut

Tanssistartti 2 – Tanssitunnin Pikkujoulut

Nyky 3 – Tehdään jotain kivaa.

Mukavaa kauden loppua ja nähdään viimeisillä tanssitunneilla!

Tanssiterveisin,
Päivi

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

TanssiopistoVinha