040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tiedote tanssikauden viimeisitä tunneista ja ensi vuodesta: Nyky 2, Esitysryhmä ja Nyky aikuiset, Karkkila

07.12.2023 | Matilda, Tiedote

Hei Nyky 2, Esitysryhmä ja Nyky aikuiset ryhmien oppilaat ja vanhemmat,

Tässä tiedotteessa tietoa kauden viimeisistä tunneista ja tulevasta vuodesta.

Pidän viimeiset tanssitunnit ryhmille Nyky 2 ja Nyky aikuiset viikolla 50, eli ma 11.12.2023 Esitysryhmän viimeinen varsinainen tanssitunti on ma 4.12., jonka jälkeen ryhmä esiintyy vielä Karkkilan itsenäisyyspäivän tapahtumassa Karkkilasalissa 6.12.

Vinhan ope Saana ottaa nämä Karkkilan maanantain ryhmät opettaakseen ensi vuoden alussa (olin hänen vanhempainvapaa sijaisensa). Saana laittaa teille alkutiedotteen ennen kevään tuntien alkua tai ensimmäisten viikkojen aikana. Saana tavoittaa tarvittaessa viestillä seuraavista yhteystiedoista:
Saana Kulmala
saana@vinha.net
p. 045 7838 8074

Teidän kaikkin ilmoittautuminen on voimassa automaattisesti kevätlukukaudelle ja tuntimuutokset tulee tehdä ennen kevään tuntien alkua toimistoon.

Aurinkoisin terveisin,
Matilda Aaltonen

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja