040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tiedote loppuvuoden tunneista: Tanssi 5-v., Jazz 1, Jazz 2, Karkkila

01.12.2023 | Päivi, Tiedote

Moikka torstain ryhmät!

Tässä tiedotetta loppuvuoden ja ensi kevään tanssitunneista.

Torstain ryhmien viimeinen tanssitunti pidetään 14.12.2023. Viimeisen tanssituntien kunniaksi on luvassa pikkujoulumeininkiä sekä pientä esiintymistä perheenjäsenille ja kavereille seuraavasti:

Tanssi 5 v. – Tunti normaalisti klo 16.30-17.15. Klo 17.00 päästetään yleisöä sisään ja oppilaat tekevät pienen esiintymisen yleisölle.

Jazz 1 – Tunti normaalisti klo 17.15-18.15. Klo 18.00 päästetään yleisöä sisään ja oppilaat tekevät pienen esiintymisen yleisölle.

Jazz 2 – Normaali tanssitunti.

Kevään ryhmien opettaja tulee vaihtumaan ja opettamaan palaa Vinhan tuttu opettaja Saana Kulmala. Saana jatkaa ryhmien kanssa ensi vuonna, kun tanssitunnit taas alkavat. 🙂 Muistutuksena, että ilmoittautuminen tanssiryhmässä on voimassa automaattisesti kevätlukukaudelle ja tuntimuutokset tulee tehdä ennen kevään tuntien alkua toimistoon.

Saanan yhteystiedot:
Saana Kulmala
saana@vinha.net
p. 045 7838 8074

Minun kanssa viimeiset tanssitunnit siis ovat 14.12. Jatkan kuitenkin keväällä Vinhan opettajana tiistain Karkkilan ryhmille. Lisäksi tulen pitämään Perhesirkustunteja sekä Tanssiakrobatia tunteja keväällä 2024. Lisätietoja löytyy täältä: https://vinha.net/tapahtumat/. Hauskoja tunteja luvassa perheen temppuilijoille tai lajista kiinnostuneille!

Tervetuloa katsomaan tämän viikon lauantaina 2.12. Matkalla muutokseen -esitystä Karkkilasaliin klo 14.00. Luvassa on Tanssilukiodiplomilaisten upeita esityksiä sekä muiden tanssiryhmien näytöksiä. Torstain ryhmät tulevat esiintymään 2024 tanssikoulun kevät näytöksessä.

Hyvää marraskuun loppua. Pian on jo joulu!

Tanssiterveisin,
Päivi
p.+358 40 4806 851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää

TanssiopistoVinha