040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote ja kauden lopputiedot: Esitysryhmä, Vihti

14.11.2023 | Emilia, Tiedote

Hei Esitysryhmä!

 

Tässä tarkka aikataulu loppuvuoden esityksistä ja alla myös yleistietoa Matkalla muutokseen -näytöksestä. Olethan yhteydessä, jos on jotain epäselvää ja ilmoita mahdollisimman pian, jos oppilas ei pääse johonkin esitykseen.

 

KE 15.11. ja 22.11. Tanssitunti normaalisti

 

PE 24.11. Esiintyminen, Vihdin joulukauden avaus

Klo 17.45 Tapaaminen Vihdin kirkonkylän bussiasemalla

Klo 18.00-19.30 Kulkue ja esitykset kyläaukiolla

 

Kotiin saa lähteä oman esityksen jälkeen. Ilmoitathan minulle, kun lähdet.

 

Vaatteet:

Omat ulkovaatteet ja -kengät sään mukaisesti. Niiden päälle puetaan mahdollisesti valkoiset paidat Vinhalta.

 

KE 29.11. Tanssitunti normaalisti

 

PE 1.12. Harjoitukset, Karkkilasali (Anttilankatu 2, 03600 Karkkila)

Klo 16.30 Paikalla

N. klo 19.30 Pääsee kotiin

 

LA 2.12. Esitys, Karkkilasali

Klo 13.30 Paikalla

Klo 14.00 Esitys (kesto noin 2 h)

 

KE 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei tuntia

KE 13.12. Vuoden viimeinen tanssituntiTerveisin, Emilia

 

Hello Presentation Group!

 

Here is the exact schedule of the shows at the end of the year, and below also general information about the Matkalla muutokseen show. Please be in touch if something is unclear and let me know as soon as possible if the student cannot make it to a performance.

 

WED 15.11. and 22.11. Dance class as usual

 

FRI 24.11. Performance, opening of Vihti’s Christmas season

17:45 Meeting at Vihti church village bus station

18:00-19:30 Procession and performances in the village square

 

You can go home after your own performance. Please let me know when you leave.

 

Clothing:

Own outdoor clothes and shoes according to the weather. White shirts from Vinha are possibly worn over them.

 

WED 29.11. Dance class as usual

 

FRI 1.12. Exercises, Karkkilasali (Anttilankatu 2, 03600 Karkkila)

At 16:30 On site

About 19:30 Will get home

 

SATURDAY 2.12. Performance, Karkkilasali

At 1:30 p.m. On site

2:00 p.m. Presentation (duration approx. 2 h)

 

WED 6.12. Independence Day, no class

WED 13.12. The last dance class of the yearBest regards, Emilia

_____________________________________________________________________

 

Matkalla muutokseen -esitystiedote 30.10.2023

 

Hei,

 

Tanssiopisto Vinhan tämän syksyn Matkalla muutokseen -tanssiesitys pidetään lauantaina 2.12. Karkkilassa klo 14 (Karkkilasali, Anttilankatu 2, 03600 Karkkila). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

 

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂 https://fb.me/e/3c7M9xcLL 

 

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

 

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

 

Lavaharjoitukset ke 29.11. ja pe 1.12., Karkkilasali

Opettaja tiedottaa oman tanssitunnin ja lavaharjoitusajan ryhmäkohtaisesti. Kaikille ryhmille on varattu oma lavaharjoitusaika, jonka lisäksi aikaa on varattu lavaharjoituspäivänä esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa.

 

Kenraaliharjoitus pe 1.12.2022 klo 17.30, Karkkilasali

Kenraaliharjoituspäivänä paikalla Karkkilasalissa tulee olla viimeistään klo 16.30. Kenraaliharjoituspäivänä esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

 

Esitykset la 2.12.2023 klo 14, Karkkilasali

Esityspäivänä paikalla tulee olla viimeistään 30 min ennen esityksen alkua. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon. Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

 

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

 

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ke 1.11.2023 ja päättyy pe 1.12.2023 klo 21. Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti- ja MobilePay-maksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

 

Karkkilasalin pääsisäänkäynti on esteellinen. Esteetön sisäänkäynti pohjakerrokseen löytyy yhteiskoulun rakennuksia yhdistävän kulkusillan alta. Pohjakerroksessa sijaitsevat myös naulakot ja wc-tilat. Pohjakerroksesta on esteetön kulku joko hissillä yläkerran aulaan, tai suoraan Karkkilasalin näyttämön tasolle liikuntahallin yhdyskäytävää pitkin. Pyörätuolipaikkoja voidaan järjestää joko katsomon etu- tai takariviin. Olethan yhteydessä 24.11. mennessä, jos saavut katsomaan esitystä pyörätuolilla. Salissa on induktiosilmukka.

 

Hintaryhmät: 

  • Peruslippu 10e

  • Alennusryhmät 5e

(Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, alle 18-vuotias)

  • Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

 

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi tanssistarttiryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

 

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.
Jäsenmaksut vuodelle 2023:
Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop aikuiset, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää