040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Vinhan oppilastiedote, marraskuu 2023

06.11.2023 | Tiedote, Yleinen

Tässä tiedotteessa:

Vinhaviuhka: Apuja kaivataan Matkalla muutokseen -esitykseen la 2.12. Karkkilassa
Vinha mukana joulunajan tapahtumissa
Hallituksen terveiset: Ullmax -varainhankintakampanja ja SSO kannustajat -äänestys
Keväällä 2024 tulossa TOP-jaksoja
Sijaiseksi tanssiopistoon

Marraskuinen tervehdys Vinhan tanssijoille!

Tanssisyksy on jo edennyt yli puolenvälin. Olemmekin menossa kovaa vauhtia kohti Matkalla muutokseen -esitystä, joka on lauantaina 2.12. klo 14 Karkkilasalissa. Tiedotteet esiintyville ryhmille lähetetään viimeistään tällä viikolla ja katsomaan esitystä saa tulla, vaikka oma ryhmä ei esiintyisikään. Lippuja Karkkilasalin esitykseen voi ostaa nyt ennakkoon: https://liikuttajat.fi/vinha  

Osalla tanssitunneista valmistaudutaan salijuhliin, joissa läheiset saavat tulla katsomaan esityksiä tanssituntien yhteydessä. 

Mukavaa talven odotusta kaikille!

Terveisin Vinhan toimistolta: Varpu, Emilia ja Sara

Vinhaviuhka: Apuja kaivataan esityksiin la 2.12. Karkkilassa
Vinhaviuhka on opiston oppilaiden huoltajista ja ja oppilaista koostuva sähköpostilista, johon voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. Vinhaviuhkasta kysellään mm. apuja esityksiin liittyvissä järjestelyissä ja muissa talkootehtävissä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Nyt esitysten alla tarvitsemme useita henkilöitä auttamaan järjestelyissä eli löytäisitkö itsellesi alla olevasta listasta jonkun tehtävän?

Tehtävät esityksissä:
Lipunmyyntivuorot 3 hlö
Kahvilavuorot 4 hlö
Järjestyksenvalvoja 1 hlö
Turvallisuusvastaava 1 hlö
Käsiohjelman heijastaja 1 hlö

Kaikista vuoroista on mahdollisuus päästä katsomaan suurin osa esityksestä. Esityksessä on väliaika. Talkoolaiset voivat myös halutessaan tulla katsojaksi kenraaliharjoituksiin perjantaina. 

Tarvitsemme myös useita leipojia: pellillisiä mokkapaloja (talkootyönä, mielellään vähintään 1 pellillinen/leipoja, enemmänkin saa tehdä). 

Lisäksi esityksissä kaivataan apuja esitysasujen tuunaamisessa sekä nuorempien oppilaiden avuksi apuvanhemmaksi lavan taakse. Apuvanhempi- ja tuunaustehtävistä voit olla yhteydessä suoraan ryhmän omaan opettajaan.

Viuhkan jäsenenä on mahdollisuus kerätä viiden euron arvoisia sulkia talkootehtävissä. Sulat hyvitetään seuraavan lukukauden lukukausimaksuista. Vaihtoehtoisesti paikan päällä tapahtuvista esitystalkootehtävistä voi saada itselleen lipun esitykseen. Viuhkasulkasatoa kerryttää myös pukutuunausapu ja leipomisapu.

Ilmoittaudu mukaan esityksen talkootehtäviin ma 13.11. mennessä Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Kiitos!

Vinha mukana joulunajan tapahtumissa
Jouluun on enää vähän yli kuukausi ja Vinhan tanssijoita voi joulun alla nähdä kaikkien toimipaikkojen joulutapahtumissa seuraavasti:

Pe 24.11. klo 18.00 Vihdin kirkonkylän joulukadun avajaisissa esiintymässä Vihdin esitysryhmä.
Su 26.11. klo 16-17.30 Karkkilan joulukadun avajaisissa esiintymässä Karkkilan Hip hop 1 -ryhmä.
La 2.12. klo 14 Matkalla muutokseen -esitys Karkkilasali, Lukiodiplomi esitykset sekä Vinhan ryhmiä
Ke 6.12. Karkkilan kaupungin itsenäisyyspäivän juhlassa esiintymässä Karkkilan esitysryhmä.
La 9.12. klo 11 Lohjan Menneen ajan joulumarkkinoilla esiintymässä Lohjan Baletti 1- ja Hip hop 3 -ryhmät.

Hallituksen terveiset: Ullmax -varainhankintakampanja ja SSO kannustajat -äänestys
Vinha kerää varoja syksyn ja kevään esityskulujen kattamiseen sekä vapaaoppilaspaikkojen mahdollistamiseen toteuttamalla syksyllä 2023 Ullmax -varainhankintakampanjan sekä olemalla mukana SSO:n kannustajat äänestyksessä. 

Esityksiin tarvitaan valoja, musiikkia, puvustusta ja vaikka mitä suurempaa ja pienempää, jotta mahdollistetaan laadukas ja viihtyisä esitys. Lisäksi vapaaoppilaspaikkahakemuksien määrä on lisääntynyt ja niihin tarvittavia varoja pyritään kerryttämään. Keräämme varoja Ullmax -tuotemyynnillä ja tuotteita voi tilata su 26.11. asti seuraavan linkin kautta:https://ullmax.app/fi/fi/webshop/luoteis-uysimaan-tanssiyhdistys-vinha-ry/pia-riihioja

Tuotteet toimitetaan viikolla 49 ja tilattujen tuotteiden maksun voit suorittaa kätevästi suoraan Vinhan tilille. Tämä jos joku on hyvä aika ostaa lahjat pukinkonttiin tai itsellesi kivoja tuotteita, joiden tuotto menee hyvään tarkoitukseen. Lisäksi voit halutessasi alkaa tuotteiden myyjäksi olemalla yhteydessä Piaan (riihioja.pia@gmail.com), jolta saa myös muuten lisätietoja kampanjasta.

Voit myös tukea Vinhan toimintaa äänestämällä Vinhaa SSO:n kannustajissa. Äänestyslinkki lähetetään sähköpostilla SSO:n asiakasomistajille ja äänestysaika on 13.-30.11.2023.

Terv. Vinhan yhdistyksen hallituslaiset

Keväällä 2024 tulossa TOP-jaksoja
Tammi-helmikuussa on luvassa Valmistavat viikonloput 7-12-vuotiaille tanssioppilaille lajeista jazztanssi, nykytanssi, baletti ja hip hop. Valmistavat viikonloput ovat tanssistartti-ikäisille (7-8-vuotiaille) oppilaille mahdollisuus tutustua syvemmin yhteen tai useampaan tanssilajiin, sekä lajivalinnan jo tehneille 9-12-vuotiaille mahdollisuus syventää oman lajin osaamista tai tutustua uuteen lajiin. Valmistavissa viikonlopuissa tutustutaan tanssilajin ominaispiirteisiin, tanssilajin historiaan ja sanastoon, kokeillaan harjoittelu- ja esiintymisasuja, katsotaan esitystaltiointeja ja tietysti tanssitaan.

Helmi-maaliskuussa on tarjolla Karkkilassa (Nyhkälä) ja Vihdissä (Pappilanpellon koulu) perhesirkusta 3-6-vuotiaille ja tanssiakrobatiaa 7-12-vuotiaille. Perhesirkustunneilla aikuiset harjoittelevat yhdessä lasten kanssa ja tunneilla tutustutaan pariakrobatiaan ja temppuiluun. Leikki ja ilo ovat läsnä yhteisessä tekemisessä. Tanssiakrobatiatunneilla tutustutaan rauhallisessa temmossa erilaisiin kuperkeikkoihin, kärrynpyörään ja käsilläkäynteihin. Tunneilla saadaan varmuutta ja rohkeutta kehonhallintaan ja temppuja yhdistetään pieniin tanssisarjoihin.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet joulukuun oppilastiedotteessa.

Sijaiseksi tanssiopistoon?
Talven tautikausi on käynnissä, ja myös opettajat ja sijaislistalaisemme sairastavat. Onko sinulla osaamista opettaa jotain tanssilajia/-lajeja? Ilmoita kiinnostuksesi liittyä sijaisopelistalle tai kysy lisätietoja Emilialta (emilia@vinha.net / 0400 240 002).

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

TanssiopistoVinha