040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote: Nyky 3, Karkkila

06.11.2023 | Päivi, Tiedote

Matkalla muutokseen -esitystiedote

Hei,

Tanssiopisto Vinhan tämän syksyn Matkalla muutokseen -tanssiesitys pidetään lauantaina 2.12. Karkkilassa klo 14 (Karkkilasali, Anttilankatu 2, 03600 Karkkila). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂 https://fb.me/e/3c7M9xcLL
Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

TARKEMMAT RYHMÄKOHTAISET TIEDOT:

Lavaharjoitukset ke 29.11.  Karkkilasali

Lavaharjoitukset pidetään keskiviikkona 29.11. klo 18.00-18.20. Saavu paikalle niin, että ehdit lämmitellä ja pukea esitysvaatteett yms. Olen itse paikalla klo 16.00 jälkeen. Ilmoitathan jos aikataulujen kanssa tulee ongelmia.

Lavaharjoitukset ke 29.11. Karkkilasali

klo 17.20 – 17.40    Tanssistartti 1 ja Tanssistartti 2    Päivi
klo 17.40 – 18.00    Baletti 1 ja Aikuisbaletti            Laura
klo 18.00 – 18.20    Nyky 3                                Päivi

Kenraaliharjoitus pe 1.12.2022 klo 17.30, Karkkilasali

Kenraaliharjoituspäivänä paikalla Karkkilasalissa tulee olla viimeistään klo 17. Kenraaliharjoituspäivänä esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

Kenraaliharjoitukset pe 1.12. Karkkilasali

klo 17.00            Muut oppilaat paikalle
klo 17.30 – 19.30    Kenraaliharjoitus (2 h)

Esitykset la 2.12.2023 klo 14, Karkkilasali

Esityspäivänä paikalla tulee olla viimeistään 30 min ennen esityksen alkua. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon. Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa. (Tarkemmat ohjeet puvustukseen opettajalta myöhemmin.)

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ke 1.11.2023 ja päättyy pe 1.12.2023 klo 21. Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti- ja MobilePay-maksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Karkkilasalin pääsisäänkäynti on esteellinen. Esteetön sisäänkäynti pohjakerrokseen löytyy yhteiskoulun rakennuksia yhdistävän kulkusillan alta. Pohjakerroksessa sijaitsevat myös naulakot ja wc-tilat. Pohjakerroksesta on esteetön kulku joko hissillä yläkerran aulaan, tai suoraan Karkkilasalin näyttämön tasolle liikuntahallin yhdyskäytävää pitkin. Pyörätuolipaikkoja voidaan järjestää joko katsomon etu- tai takariviin. Olethan yhteydessä 24.11. mennessä, jos saavut katsomaan esitystä pyörätuolilla. Salissa on induktiosilmukka.

Hintaryhmät:

Peruslippu       10e
Alennusryhmät    5e (Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, alle 18-vuotias)
Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi tanssistarttiryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.
Jäsenmaksut vuodelle 2023:
Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Tiivistetysti tärkeät päivät:

– Lavaharjoitukset ke 29.11. klo 18.00
– Kenraaliesitys pe 1.12., paikalle klo 17.00.
– Esitys la 2.12., paikalle viim. klo 13.30.

Laita minulle viestiä jos sinulla on aikataulullisia ongelmia tai mitään muita huolia esitykseen liittyen.

Mukavaa loppu syksyä ja nähdään tanssin merkeissä!

Tanssiterveisin,
Päivi
p.+358 40 4806 851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop aikuiset, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

TanssiopistoVinha