040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote: Hip hop 5, Karkkila

06.11.2023 | Ricky, Tiedote

Hei Hip hop 5 -ryhmän oppilaat ja vanhemmat!

Hip hop 5- ryhmä esiintyy joulukuussa Matkalla muutokseen -esityksessä. Tiedotteen alussa on Hip hop 5 -ryhmän oma aikataulu ja muut esitystiedot, jonka jälkeen löytyy yltoieistiedote esityksestä. Luethan tiedotteen tarkasti kokonaan ja ole yhteydessä toimistoon (toimisto@vinha.net), jos on jotain epäselvää.

Aikataulu, tanssitunnit pidetään normaalisti keskiviikkoisin Nyhkälässä, näitä poikkeuksia lukuun ottamatta:

Ke 22.11. Tanssitunti normaalisti Nyhkälässä. Esiintymisasut mukaan tunnille.

Ke 29.11. klo 20-21 lavaharjoitukset Karkkilasali

Pe  1.12. klo 17-19.30 Kenraaliharjoitus Karkkilasali (Ricky ei paikalla, mutta ryhmän ohjeistaa joku toinen Vinhan opettajista)

La 2.12. paikalla klo 13.30-16, Matkalla muutokseen -esitys klo 14  Karkkilasali

Ke 6.12. Ei tanssituntia, Itsenäisyyspäivä

Ke 14.12. Syksyn viimeinen tanssitunti, jos syksyn aikana ei tule tuntiperuutuksia. Ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa kevätlukukaudella ja tuntimuutokset tulee tehdä toimistoon ennen kevään tuntien alkua.

Opettaja ohjeistaa tuntien yhteydessä esiintymisasut ja hiukset yms. Esityksessä jalassa on sisäkäyttöön tarkoitetut lenkkarit (ei tummapohjaiset), jotka kannattaa laittaa jo nyt tunneille jalkaan. Olethan yhteydessä, jos vaatteita tai kenkiä ei kotoa löydy tai jos löytyy useammat.

Olethan yhteydessä toimistoon (toimisto@vinha.net), jos on jotain epäselvää tanssitunteja tai esitystä koskien. Ilmoitathan, jos joudut olemaan pois tanssitunneilta tai et pääse esitykseen.

Terv. Ricky

ricky@vinha.net

  1. 045 783 66832

_____________________________________________________________________

 

Matkalla muutokseen -esitystiedote

 

Hei,

 

Tanssiopisto Vinhan tämän syksyn Matkalla muutokseen -tanssiesitys pidetään lauantaina 2.12. Karkkilassa klo 14 (Karkkilasali, Anttilankatu 2, 03600 Karkkila). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

 

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂 https://fb.me/e/3c7M9xcLL 

 

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

 

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

 

Lavaharjoitukset ke 29.11. ja pe 1.12., Karkkilasali

Opettaja tiedottaa oman tanssitunnin ja lavaharjoitusajan ryhmäkohtaisesti. Kaikille ryhmille on varattu oma lavaharjoitusaika, jonka lisäksi aikaa on varattu lavaharjoituspäivänä esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa.

 

Kenraaliharjoitus pe 1.12.2022 klo 17.30, Karkkilasali

Kenraaliharjoituspäivänä paikalla Karkkilasalissa tulee olla viimeistään klo 17. Kenraaliharjoituspäivänä esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

 

Esitykset la 2.12.2023 klo 14, Karkkilasali

Esityspäivänä paikalla tulee olla viimeistään 30 min ennen esityksen alkua. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon. Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

 

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

 

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ke 1.11.2023 ja päättyy pe 1.12.2023 klo 21. Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti- ja MobilePay-maksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

 

Karkkilasalin pääsisäänkäynti on esteellinen. Esteetön sisäänkäynti pohjakerrokseen löytyy yhteiskoulun rakennuksia yhdistävän kulkusillan alta. Pohjakerroksessa sijaitsevat myös naulakot ja wc-tilat. Pohjakerroksesta on esteetön kulku joko hissillä yläkerran aulaan, tai suoraan Karkkilasalin näyttämön tasolle liikuntahallin yhdyskäytävää pitkin. Pyörätuolipaikkoja voidaan järjestää joko katsomon etu- tai takariviin. Olethan yhteydessä 24.11. mennessä, jos saavut katsomaan esitystä pyörätuolilla. Salissa on induktiosilmukka.

 

Hintaryhmät: 

  • Peruslippu 10e
  • Alennusryhmät 5e

(Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, alle 18-vuotias)

  • Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

 

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi tanssistarttiryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

 

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa. Jäsenmaksut vuodelle 2023: Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää
Opettaja