040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppuvuoden info: Esitysryhmä, Karkkila

09.10.2023 | Matilda, Tiedote

Hei Esitysryhmän vanhemmat,

Vinhassa on ensi maanantaina (9.10.) alkavalla viikolla avoimien ovien viikko. Meidän maanantain esitysryhmäämme tämä ei kuitenkaan koske. Pidän tanssitunnin normaaliin tapaan vain ryhmän kesken.

Esitysryhmän tansseja pääsee kuitenkin näkemään jo varsin pian, sillä syksyn esitykset lähestyvät. Varmistuneita esityspäiviä ovat:
la 2.12. Vinhan esitysryhmien ja lukiodiplomien näytös Karkkilatalolla. (Kenraaliharjoituksen 1.12. illalla)
6.12. Karkkilan kaupungin itsenäisyyspäivän juhla.
Näiden lisäksi saatamme mennä esiintymään Tuorilan koulun koulukonserttiin 3.11. Tämä esityspäivä ei ole vielä varma, mutta hyvä merkitä se kuitenkin kalentereihin.

Tiedotan syysloman jälkeen esiintymisvaatteista ja tarkemmista esitysaikatauluista.

Ystävällisin terveisin
Matilda Aaltonen
Tanssiope

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, joulukuu 2023

Tässä tiedotteessa: Syyslukukausi 2023 lähenee loppuaan ja kevätlukukausi 2024 alkuaanMatkalla muutokseen -esityksen taltiointiVinhan joulukalenteri nyt InstassaValmistavat viikonloput: Baletti, Jazz, Hip hop ja Nykytanssi 7-12-v. oppilailleTanssiakrobatia TOP-jakso...

lue lisää

Esitystiedote: Baletti 1 ja Aikuisbaletti, Karkkila

Hei,Esitys lähestyy ja tämä onkin hieman erikoinen esitys. Olemme ikään kuin ylimääräisenäesityksenä mukana syksyn näytöksessä, joten osallistuminen on täysin vapaaehtoinen.Tämän lisäksi B1 ja Aikuisbaletti -ryhmät esiintyvät yhdessä.Lavaharjoituksemme on ke 29.11....

lue lisää
Opettaja