040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppuvuoden info: Baletti 1, Lohja

09.10.2023 | Emilia, Tiedote

Hei kaikille!

 

Tanssisyksy on jo pitkällä ja tässä tietoa loppuvuoden aikatauluista.

Ma 9.10. Tanssitunneilla avoimet ovet 

Tanssitunti pidetään normaalin aikataulun mukaan. Katsojat pääsevät myös tanssimaan osan tunnista, joten varaathan liikkumiseen sopivat vaatteet päälle.

Ma 16.10. Syysloma, ei tanssitunteja.

La 9.12. Esiintyminen Menneen ajan joulumarkkinoilla.

Ma 11.12. Salijuhlat ja syyskauden viimeinen tunti, jos ei tule peruutuksia. Ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella.

Tarkempaa tietoa esiintymisestä ja salijuhlasta lähempänä. Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan (mieluiten sähköpostilla tai WhatsAppilla), jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta. 

 

Nähdään ensi viikolla avoimissa ovissa! 

Tanssiterveisin, Emilia

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, joulukuu 2023

Tässä tiedotteessa: Syyslukukausi 2023 lähenee loppuaan ja kevätlukukausi 2024 alkuaanMatkalla muutokseen -esityksen taltiointiVinhan joulukalenteri nyt InstassaValmistavat viikonloput: Baletti, Jazz, Hip hop ja Nykytanssi 7-12-v. oppilailleTanssiakrobatia TOP-jakso...

lue lisää

Esitystiedote: Baletti 1 ja Aikuisbaletti, Karkkila

Hei,Esitys lähestyy ja tämä onkin hieman erikoinen esitys. Olemme ikään kuin ylimääräisenäesityksenä mukana syksyn näytöksessä, joten osallistuminen on täysin vapaaehtoinen.Tämän lisäksi B1 ja Aikuisbaletti -ryhmät esiintyvät yhdessä.Lavaharjoituksemme on ke 29.11....

lue lisää