040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppuvuoden info: Nyky 2 torstai, Nummela

05.10.2023 | Tiedote, Varpu

Hei tanssijat ja vanhemmat!

Tanssisyksy on jo pitkällä ja tässä tiedote loppuvuoden suunnitelmista Nyky 2 – ryhmän osalta. Suunnitelmana on syysloman jälkeen alkaa tehdä ryhmän kanssa tanssivideota, joka kuvataan tanssitunneilla joulukuussa ja ensi-ilta on suunnitteilla vuoden vaihteen jälkeen. Olethan yhteydessä, jos oppilasta ei voi kuvata tunneilla.

Tärkeitä päivämääriä:

To 12.10. Tanssitunneilla avoimet ovet
Tanssitunti pidetään normaalin aikataulun mukaan. Perheenjäsenet tervetuloa seuraamaan tanssitunteja.

To 19.10. Syysloma, ei tanssitunteja!

To 7.12. Tanssivideon kuvaukset
Tanssitunti pidetään normaalin aikataulun mukaan. Tunnin aikana kuvataan tanssivideota. Pitkät hiukset kahdelle ranskanletille. Puvustus tulee tanssiopisto Vinhan pukuvarastosta.

To 14.12. Tanssivideon kuvaukset
Tanssitunti pidetään normaalin aikataulun mukaan. Tunnin aikana kuvataan tanssivideota. Pitkät hiukset kahdelle ranskanletille. Puvustus tulee tanssiopisto Vinhan pukuvarastosta.
Syksyn viimeinen tanssitunti, jos syksyn aikana ei tule peruutuksia. Ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan (mieluiten sähköpostilla tai WhatsAppilla), jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Nähdään ensi viikolla avoimissa ovissa!

Tanssiterveisin:

Varpu
p. 0400 244 916
varpu@vinha.net

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, joulukuu 2023

Tässä tiedotteessa: Syyslukukausi 2023 lähenee loppuaan ja kevätlukukausi 2024 alkuaanMatkalla muutokseen -esityksen taltiointiVinhan joulukalenteri nyt InstassaValmistavat viikonloput: Baletti, Jazz, Hip hop ja Nykytanssi 7-12-v. oppilailleTanssiakrobatia TOP-jakso...

lue lisää

Esitystiedote: Baletti 1 ja Aikuisbaletti, Karkkila

Hei,Esitys lähestyy ja tämä onkin hieman erikoinen esitys. Olemme ikään kuin ylimääräisenäesityksenä mukana syksyn näytöksessä, joten osallistuminen on täysin vapaaehtoinen.Tämän lisäksi B1 ja Aikuisbaletti -ryhmät esiintyvät yhdessä.Lavaharjoituksemme on ke 29.11....

lue lisää
Apulaisrehtori