040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Vinhan oppilastiedote, lokakuu 2023

03.10.2023 | Tiedote, Yleinen

Tässä tiedotteessa:
Avoimet ovet (9.-13.10.2023)
Muutoksentanssijat -ulostulo pe 13.10.
Syysloma (16.-20.10.2023)
Vinha mukana SSO Kannustajat -äänestyksessä 
Esitys la 2.12.2023 klo 15 Karkkilasalissa


Syksyinen tanssitervehdys kaikille!

Lokakuu on täällä ja tanssivuosikin on päässyt jo kunnolla käyntiin. Monessa tanssiryhmässä on vielä tilaa innostuneille tanssijoille, joten sanaa tanssimahdollisuuksista saa laittaa eteenpäin. Vapaita tanssipaikkoja voi kysellä toimistolta (toimisto@vinha.net). 

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille ja nähdään tanssin merkeissä!

Terveisin toimistolta: Varpu, Emilia ja Sara

Avoimet ovet (9.-13.10.2023)
Ensi viikolla Vinhassa vietetään avoimien ovien viikkoa, jolloin läheiset ovat tervetulleita tulemaan katsomaan, mitä tanssitunneilla on alkusyksyn aikana tehty. Opettajat tiedottavat mahdollisista rajoituksista koskien katsojien määrää, koska osassa toimipisteissä tilat ovat rajalliset. Tervetuloa siis näkemään ja mahdollisesti myös tanssimaan mukaan avoimien ovien viikolla!

Muutoksentanssijat -ulostulo pe 13.10.
Erasmus+ -hankkeen ensimmäinen ulostulo on Lohjalla Tennarissa perjantaina 13.10. Yösäbä -turnauksen yhteydessä. Muutoksentanssijoiden demoesitys on yksi osio ensi kevääksi valmistuvasta pidemmästä teoksesta ja lisäksi osallistujat järjestävät ympäristoaiheisen tietovisan. Yösäbä on ikärajaton tapahtuma Sporttikeskus Tennarissa klo 17.30-00. Muutoksentanssijoiden osuudet ovat noin klo 20.30-21.30.

Syysloma (16.-20.10.2023)
Syyslomaviikolla ei pidetä tanssitunteja. Mukavaa syyslomaa kaikille! Lukukauden aikana kaikki tanssiryhmät kokoontuvat 17 kertaa, joista esitys voi korvata yhden kerran.

Vinha mukana SSO Kannustajat -äänestyksessä
Vinha on mukana syksyn Kannustajat -äänestyksessä SSO:n asiakasomistajille. Kannustajat -ohjelman kautta SSO on mukana tukemassa alueensa lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä alueen hyvinvointia edistävää toimintaa. Jos haluat olla mukana äänestyksessä, täytyy sähköposti olla rekisteröitynä SSO:n järjestelmään 5.11. Äänestyslinkki lähetetään sähköpostilla 13.-15.11. välillä.  Lisätietoja: https://sso.fi/kannustajat/ 

Esitys la 2.12.2023 klo 15 Karkkilasalissa
Joulukuussa Karkkilassa nähdään tanssin lukiodiplomiteokset. Esiintymässä myös osa Karkkilan ryhmistä. Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat ainakin yhteen esitykseen tanssivuoden aikana. Tarkempi tiedote esityksestä lähetetään lähempänä esitystä esiintyville ryhmille.

Joulukuussa esiintyvät seuraavat ryhmät:

Lukiodiplomi oppilaat (Päivi)
Nykytanssi 3, Karkkila (Päivi)
Esitysryhmä Karkkila (Matilda)
Esitysryhmä Vihti (Emilia)
Tanssistartti 1 + Tanssistartti 2, Karkkila (Päivi)
Hip hop 2, Karkkila (Ricky)
Hip hop 3, Karkkila (Ricky)
Hip hop 4, Karkkila (Ricky)
Hip hop 5, Karkkila (Ricky)
Hip hop aikuiset, Karkkila (Ricky)
Baletti 1, Karkkila + Aikuisbaletti, Karkkila (Laura)
Muutoksentanssijat

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2024

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenUusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 alkaaMuutoksen tanssi -esitysten taltioinnitKohti muutosta - tapahtumapäivä nuorille 11.5.Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on aukiHallituksen terveiset:...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

TanssiopistoVinha