040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

22.08.2023 | Päivi, Tiedote

Moikka oppilaat!

Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille.
Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta.

Suurimmalle osalle olen varmaan tuttu, mutta keitä en ole vielä tavannut… Moi, minä olen Päivi. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemiasta noin kymmenen vuotta sitten vuonna 2014 pääaineenani tanssikasvatus ja nykytanssi. Tanssin lisäksi itselläni on monipuolista akrobatia ja sirkus taustaa. Vinhassa olen toiminut sijaisena ja opettanut tanssia vuodesta 2022. Tänä syyslukukautena opetan tiistaisin alle kouluikäisiä, tanssistarttia ja nykytanssia ja torstaisin alle kouluikäisiä, jazzia sekä lukiodiplomikurssia. Odotan innolla kurssin alkamista ja kaikkien oppilaiden tapaamista.

Aikataulu:
Tunnit torstaisin 17.8. alkaen Nyhkälän tanssisalissa klo 16-17.30
Tunteja ei pidetä syyslomalla to 19.10.

To 23.11. klo 16-17.30 Harjoitukset Karkkilasali
To 30.11. klo 16-17.30 Harjoitukset Karkkilasali
La 2.12. Esiintyminen ja arviointi Karkkilasali

Mahdollisia lisäesiintymisiä:
Ti 5.12. Esiintyminen lukion itsenäisyyspäivän juhla
Ke 6.12. Esiintyminen Karkkilan kaupungin itsenäisyyspäivän juhla

Paikka:

Nyhkälän koulu
Huhdintie 13
03600 Karkkila

Vinhalla on Karkkilassa kaksi tanssisalia, jotka sijaitsevat Nyhkälän koulun monitoimisaleissa. Tiistain ja torstain tunnit pidetään salissa 2. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta taksikoppia vastapäätä. Ulko-ovi on aina lukossa ja oppilaat saavat Vinhan toimistosta ennen kauden alkua koodin, jolla ulko-oven saa auki.

1. Tunnille:
– Lue tai vilkaise lisätiedot ja ohjeet tanssidiplomista (jos et ole vielä vilkaissut): https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/tanssin-lukiodiplomin-ohjeet-182021-jalkeen-lukio-opintonsa.

–  Yhteinen aihe kaikille lukiodiplomiesityksille on tänä syksynä MUUTOS ja tätä aihetta voi käsitellä esityksessä omasta näkökulmasta. Onko sinulle syntynyt jo ideoita aiheesta Muutos? Kirjoita ideat ylös ja tuo mukana tunnille, aihetta käsitellään ja ideoidaan myös tunnilla.

– Kesän aikana olisikin jo hyvä miettiä minkälaisena tanssillisen tehtävän haluaa toteuttaa esim. soolo itselle, yhdessä tehty esitys tai jotain muuta. Tarkoitus on, että lukiodiplomin aikana lähdettäisiin syventämään ja tutkimaan omaa tapaa tanssia ja esiintyä. Oletko miettinyt haluatko tehdä soolon, koreografian vai toimia itse tanssijana?

– Oletko miettinyt/päättänyt miten haluaisit toteuttaa oppimispäiväkirjan? Päiväkirjan voi toteuttaa vaikka kuvaamalla, äänittämällä tai perinteisesti kirjoittamalla.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Tunneilla kannattaa olla mukana mahdollisimman usein. Ilmoitathan sähköpostilla tai watsapilla/tekstiviestillä poissaoloista. (HUOM! Viimeinkin minulla on whatsapp!!)

Nähdään torstaina!

Tanssiterveisin: Päivi, p.+358 40 4806 851 , paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

TanssiopistoVinha