040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Tanssi 3-4-v., Tanssi 5-6-v. (ryhmä 2, ke), Tanssistartti 1-2, Lohja

22.08.2023 | Jonna, Tiedote

Heippa Lohjan oppilaat ja vanhemmat!

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan Vinhaan! Tunnit alkavat tänään ja tässä tiedotteessa on tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen Jonna Junnila, 30-vuotias tanssinopettaja ja olen opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan koulutusohjelmassa. Toimin nyt kolmatta vuotta lasten ja nuorten tanssinopettajana Vinhalla ja opetan tänä vuonna tiistaisin Nummelassa ja keskiviikkoisin Lohjalla. Ihana nähdä kaikkia vanhoja oppilaita ja odotan jo innolla uusiin oppilaisiin tutustumista!

Syyskauden aikataulu:

Ke 16.8. Lukuvuoden ensimmäiset tanssitunnit

Ke 12.10. Avoimet ovet tanssitunneille

Ke 18.10. Syysloma – ei tunteja!

Ke 6.12. Itsenäisyyspäivä – ei tunteja!

Ke 20.12. Syyskauden viimeiset tanssitunnit

Vinhassa oppilaat esiintyvät kerran vuodessa ja Lohjan ryhmien esiintyminen on kevätkauden lopussa.

Tanssitunnit pidetään osoitteessa Karnaistenkatu 40A, 08100 Lohja. Lohjan toimipisteellä tunnit ovat salissa 1, joka sijaitsee ulko-oven jälkeen heti vasemmalla. Pukuhuonetila löytyy ennen tanssisalia. Wc-tilat löytyvät pääoven jälkeen oikealla käytävän päädyssä.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

•    Tulethan tunneille ajoissa.
•    Muista käydä vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
•    Laitathan pitkät hiukset kiinni.
•    Vaatteiksi sopivat joustavat ja mukavat vaatteet sekä paljaat jalat.
•    3-4-vuotiaiden ryhmässä ei tarvita vesipulloa.
•    Muut: Muista ottaa sellainen vesipullo mukaan, jonka oppilas saa itse auki.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan myös aina sähköpostilla/tekstiviestillä/whatsappilla, jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Nähdään pian!

Tanssiterveisin:
Jonna Junnila
jonna@vinha.net
puh. 040 059 9012 (tiistai ja keskiviikko)

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, huhtikuu 2024

Tässä tiedotteessa:Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 jatkaville oppilaille 15.4.-5.5.Muutoksen tanssi -esitykset Karkkilassa la 13.4. ja Lohjalla la 27.4.Vappuaattona 30.4. ja vappuna 1.5. ei tanssitunteja Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on...

lue lisää

Esitystiedote: Tanssi 5-v., Vihti

Hei kaikille,   Tässä tärkeää tietoa kevään esityksestä. Luethan huolella koko tiedotteen ja ole yhteydessä, jos tulee jotain kysyttävää. Ensin on ryhmäkohtaiset tiedot ja sen jälkeen yleinen yhteistiedote esityksistä. Tanssi 5-v. Vihti. Esityksen nimi: Palapeli Ke...

lue lisää

Esitystiedote: Tanssi 5-6-v., ryhmä 1, Lohja

Hei kaikille,   Tässä tärkeää tietoa kevään esityksestä. Luethan huolella koko tiedotteen ja ole yhteydessä, jos tulee jotain kysyttävää. Ensin on ryhmäkohtaiset tiedot ja sen jälkeen yleinen yhteistiedote esityksistä. Tanssi 5–6-v. Lohja. Esityksen nimi: Palapeli...

lue lisää

Esitystiedote: Nyky aikuiset, Lohja

Hei! Tässä muutama aikataulu liittyen kevään tanssitunteihin ja Muutoksen tanssi -esitykseen. Nykytanssilaisilla on yhteinen esitys jazz1- ja jazz2-ryhmän kanssa. La 20.4. klo 10.30-11.45 Yhteisharkat (jazz1, jazz2 ja nykytanssi), sama tanssisali kuin...

lue lisää

Esitystiedote: Jazz 2, Lohja

Hei! Tässä muutama aikataulu liittyen kevään tanssitunteihin ja Muutoksen tanssi -esitykseen. Jazz2-ryhmällä on yhteinen esitys aikuisten nykytanssin ja jazz1-ryhmän kanssa. La 20.4. klo 10.30-11.45 Yhteisharkat (jazz1, jazz2 ja nykytanssi), sama tanssisali kuin...

lue lisää

TanssiopistoVinha