040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Torstain tanssitunnit, Nummela (Taaperotanssi, Tanssi 3-4-v., Tanssi 4-5-v., Tanssi 5-v., Nyky 2)

18.08.2023 | Tiedote, Varpu

Hei tanssijat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha vuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemiasta pääaineenani tanssikasvatus. Vinhassa olen opettanut tanssia vuodesta 2009 ja toimin syyslukukaudella 2023 Vinhan vt. rehtorina. Tänä lukuvuonna opetan alle kouluikäisten tanssiryhmiä ja Nyky 2 -ryhmää torstaisin Nummelassa. Odotan innolla tanssituntien alkua ja kaikkien oppilaiden tapaamista.

Tanssitunnit pidetään torstaisin Kuoppanummella seuraavasti:
Klo 16.15-17 Tanssi 4-5v.
Klo 17-17.30 Taaperot
Klo 17.30-18 Tanssi 3-4v.
Klo 18-18.45 Tanssi 5v.
Klo 19-20 Nyky 2

Olethan yhteydessä, jos sinulle on epäselvää missä ryhmässä lapsesi tanssii.

Paikka:
Kuoppanummen koulu (Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela)
Kuoppanummen koulukeskuksen tanssisaliin kuljetaan jäähallin puoleisilta ulko-ovilta. Tanssisali löytyy toisesta kerroksesta. Iltavahtimestari aloittaa vasta elokuun aikana, joten ulko-ovi on mahdollisesti muutaman ensimmäisen viikon lukossa. Tulen avaamaan tai joku odottamaan jääneistä huoltajista (vapaaehtoiset voi ilmoittautua) tulee avaamaan ulko-oven 5 min ennen tanssitunnin alkua.
Pukutilat on merkitty ryhmittäin ja tulen hakemaan oppilaat pukuhuoneesta tanssitunnille. Annathan edelliselle ryhmälle tanssirauhan!

Muita tärkeitä päivämääriä:

To 12.10. Tanssitunneilla avoimet ovet
Perheenjäsenet tervetuloa seuraamaan tanssitunteja. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Myös katsojat pääsevät tanssimaan avoimien ovien tunneilla, joten varaathan liikkumiseen sopivat vaatteet päälle.

To 19.10. Syysloma, ei tanssitunteja!

Viikko (50)
Syksyn viimeiset tanssitunnit. Syyslukukauden aikana pidetään 17 tanssikertaa, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat lukuvuoden aikana yhteen isompaan esitykseen ja Kuoppanummen ryhmien esitys ajoittuu kevätlukukaudelle. Syyslukukauden viimeisillä tunneilla pidetään salijuhlat, joista lisää lähempänä.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
Tulethan tunneille ajoissa.
Muista käydä/tai käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.
Päälle liikkumiseen sopivat vaatteet ja tanssimme paljain jaloin
Juhlamekot eivät houkutuksista huolimatta sovi tanssivaatteiksi ☺

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan (mieluiten sähköpostilla tai WhatsAppilla), jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin: Varpu, p. 0400 244 916, varpu@vinha.net

Muut tiedotteet:

Esitystiedote: Hip hop 1, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop aikuiset, Vihti

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 1, Lohja

Muutoksen tanssi -esitystiedote 03.04.2024 Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja...

lue lisää

Esitystiedote: Hip hop 2, Lohja

Hei, Tanssiopisto Vinhan kevään Muutoksen tanssi -esitykset pidetään huhtikuussa lauantaina 27.4. klo 12.30 ja klo 15.00 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen...

lue lisää
Apulaisrehtori