040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Torstain tanssitunnit, Nummela (Taaperotanssi, Tanssi 3-4-v., Tanssi 4-5-v., Tanssi 5-v., Nyky 2)

18.08.2023 | Tiedote, Varpu

Hei tanssijat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha vuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemiasta pääaineenani tanssikasvatus. Vinhassa olen opettanut tanssia vuodesta 2009 ja toimin syyslukukaudella 2023 Vinhan vt. rehtorina. Tänä lukuvuonna opetan alle kouluikäisten tanssiryhmiä ja Nyky 2 -ryhmää torstaisin Nummelassa. Odotan innolla tanssituntien alkua ja kaikkien oppilaiden tapaamista.

Tanssitunnit pidetään torstaisin Kuoppanummella seuraavasti:
Klo 16.15-17 Tanssi 4-5v.
Klo 17-17.30 Taaperot
Klo 17.30-18 Tanssi 3-4v.
Klo 18-18.45 Tanssi 5v.
Klo 19-20 Nyky 2

Olethan yhteydessä, jos sinulle on epäselvää missä ryhmässä lapsesi tanssii.

Paikka:
Kuoppanummen koulu (Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela)
Kuoppanummen koulukeskuksen tanssisaliin kuljetaan jäähallin puoleisilta ulko-ovilta. Tanssisali löytyy toisesta kerroksesta. Iltavahtimestari aloittaa vasta elokuun aikana, joten ulko-ovi on mahdollisesti muutaman ensimmäisen viikon lukossa. Tulen avaamaan tai joku odottamaan jääneistä huoltajista (vapaaehtoiset voi ilmoittautua) tulee avaamaan ulko-oven 5 min ennen tanssitunnin alkua.
Pukutilat on merkitty ryhmittäin ja tulen hakemaan oppilaat pukuhuoneesta tanssitunnille. Annathan edelliselle ryhmälle tanssirauhan!

Muita tärkeitä päivämääriä:

To 12.10. Tanssitunneilla avoimet ovet
Perheenjäsenet tervetuloa seuraamaan tanssitunteja. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Myös katsojat pääsevät tanssimaan avoimien ovien tunneilla, joten varaathan liikkumiseen sopivat vaatteet päälle.

To 19.10. Syysloma, ei tanssitunteja!

Viikko (50)
Syksyn viimeiset tanssitunnit. Syyslukukauden aikana pidetään 17 tanssikertaa, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat lukuvuoden aikana yhteen isompaan esitykseen ja Kuoppanummen ryhmien esitys ajoittuu kevätlukukaudelle. Syyslukukauden viimeisillä tunneilla pidetään salijuhlat, joista lisää lähempänä.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
Tulethan tunneille ajoissa.
Muista käydä/tai käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.
Päälle liikkumiseen sopivat vaatteet ja tanssimme paljain jaloin
Juhlamekot eivät houkutuksista huolimatta sovi tanssivaatteiksi ☺

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan (mieluiten sähköpostilla tai WhatsAppilla), jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin: Varpu, p. 0400 244 916, varpu@vinha.net

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

Moikka oppilaat! Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille. Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta. Suurimmalle osalle olen varmaan...

lue lisää
Apulaisrehtori