040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Tanssi 6-v., Tanssistartti 1 & 6-v., Tanssistartti 2, Nyky 1, Nummela

18.08.2023 | Jonna, Tiedote

Heippa Nummelan oppilaat ja vanhemmat!

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan Vinhaan! Tunnit alkavat tänään ja tässä tiedotteessa on tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen Jonna Junnila, 30-vuotias tanssinopettaja ja olen opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan koulutusohjelmassa. Työskentelen nyt kolmatta vuotta lasten ja nuorten tanssinopettajana Vinhalla ja opetan tänä vuonna tiistaisin Nummelassa ja keskiviikkoisin Lohjalla. Ihana nähdä kaikkia vanhoja oppilaita ja odotan jo innolla uusiin oppilaisiin tutustumista!

Syyskauden aikataulu:

Ti 15.8. Lukuvuoden ensimmäiset tanssitunnit

Ti 11.10. Avoimet ovet tanssitunneille

Ti 17.10. Syysloma – ei tunteja!

Ti 12.12. Syyskauden viimeiset tanssitunnit

Vinhassa oppilaat esiintyvät kerran vuodessa ja Nummelan ryhmien esiintyminen vasta kevätkauden lopulla.

Tanssitunnit pidetään Nummelassa, Kuoppanummen koululla (Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela). Kuoppanummen koulun tanssisaliin (2. krs) kuljetaan jäähallin puoleisen alaoven kautta. Ensimmäisten viikkojen aikana alaovi saattaa olla lukossa vahtimestarin kesälomien takia. Olen nyt alussa avaamassa alaovea klo 16.05-16.10 Tanssi 5-6 v. -ryhmälle, mutta seuraaville ryhmille saatan kaivata apua oven aukipitämisessä vanhemmilta näinä ensimmäisinä viikkoina 😄

Pukuhuoneita on kaksi ja pukuhuoneen ovesta näet missä oman ryhmän oppilaat odottavat tanssitunnin alkua. Haen oppilaat pukuhuoneesta aina tunnin alkaessa jottei käytävä ruuhkaudu!

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

•    Tulethan tunneille ajoissa.
•    Muista käydä vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
•    Laitathan pitkät hiukset kiinni.
•    Muista ottaa sellainen vesipullo mukaan, jonka oppilas saa itse auki.
•    Vaatteiksi sopivat joustavat ja mukavat vaatteet sekä paljaat jalat.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan myös aina sähköpostilla/tekstiviestillä/whatsappilla, jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Pian nähdään!

Tanssiterveisin:
Jonna Junnila
jonna@vinha.net
puh. 040 059 9012 (tiistai ja keskiviikko)

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää

TanssiopistoVinha