040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Keskiviikon Tanssi 3-4-v, Tanssi 4-v ja Nyky 1, Karkkila

18.08.2023 | Mari, Tiedote

Heippa Marin keskiviikon tanssijat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan Vinhassa uuden tanssivuoden merkeissä! Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, tanssitunteja koskevista käytännöistä ja minusta.

Olen alun perin Vinhan edeltäjän Karkin tanssikoulun kasvatti, ja opettanut Vinhassa jo ihan opiston alkumetreiltä vuodesta 2006. Tänä syksynä alkaakin jo 16. lukuvuoteni opettajana Vinhassa; olen ollut välissä poissa vain muutaman vuoden vanhempainvapaiden aikana. Tanssinopettajan työtä teen sivutoimisesti, päätyökseni toimin kulttuurisihteerinä täällä Karkkilassa. Oppilaiden kanssa saatammekin välillä törmätä erilaisissa tapahtumissa tai vaikka koulu- ja päiväkotipäivien aikana. 🙂

Vuosien varrella olen ehtinyt sekä tanssia että opettaa monia eri lajeja, mutta lähinnä sydäntäni on nykytanssi ja tanssi-improvisaatio. Erityisen mielelläni opetan kaikkein pienimpiä tanssijan alkuja ja toisaalta johdattelen vähän isompia oman tanssi-ilmaisun äärelle. Innolla jo odotan tulevia tanssitunteja kanssanne!

Tunnit pidetään keskiviikkoisin Nyhkälän sali 1:ssa (lähempänä eteisaulaa oleva sali):
klo 17.00 – 17.30 Tanssi 3–4-v.
klo 17.30 – 18.15 Tanssi 4-v.
klo 18.15 – 19.15 Nyky 1

Nyhkälään kuljetaan Huhdintien puolelta taksiasemaa vastapäätä olevasta ulko-ovesta. Ovi aukeaa toimistolta lähetetyllä koodilla. Tulen hakemaan alle kouluikäiset oppilaat eteisaulasta tunnin alkaessa; teemme aina hienon tanssijonon jo eteisessä. Tanssitunnin alkua voitte siis odottaa aulassa rauhassa.

Tärkeitä käytännön asioita:

 • Tulethan tunnille ajoissa.
 • Muista käydä/käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
 • Saattajien on ensimmäisinä viikkoina hyvä pysytellä Nyhkälän läheisyydessä ja puhelimella tavoitettavissa tunnin ajan. Pyrimme siihen, että tanssimaan jäädään ilman aikuista, mutta joskus tieto aikuisesta eteisessä voi olla tosi tärkeä. Jutellaan tästä lisää kun tavataan! 🙂

Tanssituntivarusteista:

 • Kaikilla tunneilla tanssitaan paljain jaloin.
 • Hyvä tanssiasu on joustava, mukava ja siinä on helppo liikkua. Ihanimmat röyhelömekot voivat olla tanssitunnilla jopa vaarallisia – pidetään siis helmat ja rimpsut maltillisina.
 • Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni ja korut jättää kotiin.
 • Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.

Tanssivuoden aikatauluista:

 • ke 16.8. Syyslukukauden ensimmäiset tunnit
 • ke 11.10. (viikko 41) Avoimet ovet: perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan tunnille
 • ke 18.10. (viikko 42) Syysloma, ei tanssia
 • la 16.12. Syksyn viimeiset tunnit (yht. 17 kertaa – huom. viimeinen tunti siis lauantaina)
 • ke 10.1. Kevätlukukausi alkaa. Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat lukuvuoden aikana yhteen isompaan esitykseen. Karkkilan ryhmillä esitys ajoittuu kevätlukukaudelle.

Poissaoloista ilmoitetaan minulle tekstiviestillä, whatsappilla tai sähköpostilla. Jos tanssitunteihin liittyen herää mitä tahansa kysymyksiä tai ajatuksia, olettehan rohkeasti yhteydessä! 🙂

Iloisia tanssihetkiä toivottaen,

Mari Rautiainen
mari@vinha.net,
puh. 0400 599 490 (keskiviikkoisin)

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja