040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Jazz 2 ja Nyky aikuiset, Lohja

17.08.2023 | Tiedote, Tiia

Hei!

Tanssikoulu Vinhan tunnit pyörähtävät tällä viikolla käyntiin! Tanssimme salissa 1 osoitteessa Karnaistenkatu 40 A.

NYKYTANSSI aikuiset KE klo 19.30-20.45
JAZZ2 nuoret ja aikuiset TO klo 17.30-18.45

On kiva taas päästä tanssimaan yhdessä! Suurin osa teistä jo tunteekin minut, mutta uusille oppilaille ja vanhemmille sen verran itsestäni, että olen valmistunut tanssijaksi London Studio Centrestä ja pilates-ohjaajaksi Somatic Studiolta Helsingistä. Ohjaajana olen ehtinyt toimia jo reilut parikymmentä vuotta Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla.

Tavataan pian tanssin merkeissä! Laitattehan minulle viestiä, jos ette pääse tunneille joko tähän sähköpostiosoitteeseen tai työnumerooni (alla).

Tiia Teuronen
(0400 611 669)

Muut tiedotteet:

Taaperotanssin jatko, Lohja

Hei taaperoiden vanhemmat! Taaperoryhmään mahtuu vielä lisää tanssijoita ja ryhmää saakin mielellään mainostaa kavereille. Ollaan päästy niin kivasti alkuun pienten tanssijoiden kanssa, että jatketaan joka tapauksessa koko kevätkausi tälläkin kokoonpanolla....

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 14-15 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Opettajana tunneilla toimii Päivi...

lue lisää

Alkutiedote: Tanssiakrobatia, Karkkila

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan tanssiakrobatiakurssille. Tunnit pidetään kuutena lauantaina 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 11-12 Nyhkälän koululla Karkkilassa (Huhdintie 13). Nyhkälän tanssisaleille kuljetaan Huhdintien puolelta. Opettaja tulee avaamaan...

lue lisää

Alkutiedote: Perhesirkus, Vihti kk

Hei! Olet ilmoittautunut Tanssiopisto Vinhan Perhesirkus TOP-jaksolle. Tunnit pidetään lauantaisin 10.2.-23.3.2024 (ei vko 8) klo 13.00-13.45 Pappilanpellon koulun liikuntasalissa. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Perhesirkus tunnit on suunniteltu...

lue lisää
Opettaja