040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Jazz 2 ja Nyky aikuiset, Lohja

17.08.2023 | Tiedote, Tiia

Hei!

Tanssikoulu Vinhan tunnit pyörähtävät tällä viikolla käyntiin! Tanssimme salissa 1 osoitteessa Karnaistenkatu 40 A.

NYKYTANSSI aikuiset KE klo 19.30-20.45
JAZZ2 nuoret ja aikuiset TO klo 17.30-18.45

On kiva taas päästä tanssimaan yhdessä! Suurin osa teistä jo tunteekin minut, mutta uusille oppilaille ja vanhemmille sen verran itsestäni, että olen valmistunut tanssijaksi London Studio Centrestä ja pilates-ohjaajaksi Somatic Studiolta Helsingistä. Ohjaajana olen ehtinyt toimia jo reilut parikymmentä vuotta Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla.

Tavataan pian tanssin merkeissä! Laitattehan minulle viestiä, jos ette pääse tunneille joko tähän sähköpostiosoitteeseen tai työnumerooni (alla).

Tiia Teuronen
(0400 611 669)

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

Moikka oppilaat! Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille. Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta. Suurimmalle osalle olen varmaan...

lue lisää
Opettaja