040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Nyky 2, Esitysryhmä ja Nyky aikuiset, Karkkila

16.08.2023 | Matilda, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla, tervetuloa tanssimaan. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja minusta opettajana.

Olen Helsingissä asuva tanssitaiteilija ja opettaja. Valmistuin tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2020, jonka jälkeen olen työskennellyt tanssijana ja koreografina erilaisissa tanssin ja esitytaiteen työryhmissä vapaalla kentällä. 2022 valmistuin taidepedagogiksi Taideyliopiston työn ohessa tehtävistä täydentävistä opinnoista. Aloitan tanssin opettamisen Vinhassa tänä syksynä lajinani nykytanssi ja esitysryhmät. Odotan innolla tuntien alkamista ja teidän kaikkien tapaamista.

Tanssitunnit pidetään maanantaisin Karkkilassa seuraavasti:
klo 16:45-18 Nyky 2
klo 18-19 Esitysryhmä
klo 19-20:15 Nyky aikuiset

Paikka:
Nyhkälän koulu, Huhdintie 13, 03600 Karkkila.
Vinhan toimisto on lähettänyt erillisen viestin ulko-oven koodista.

Tärkeitä päivämääriä:

Ma 9.10. Tanssitunneilla avoimet ovet
Perheenjäsenet tervetuloa seuraamaan tanssitunteja. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Myös katsojat pääsevät tanssimaan avoimien ovien tunneilla, joten varaathan liikkumiseen sopivat vaatteet päälle.

Ma 16.10. Syysloma, ei tanssitunteja!

Viikko 50. Syyslukukauden viimeiset tunnit viimeistään, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat lukuvuoden aikana yhteen isompaan esitykseen ja Karkkilan Nykytanssi-ryhmien esitys ajoittuu kevätlukukaudelle. Estysryhmällä on esityksiä jo syksyllä 2023, tiedotan niistä erikseen.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
-Tulethan tunneille ajoissa.
-Muista käydä vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
-Matildan tunneilla parhaat treenivaatteet ovat paljaat jalat ja yli polven ylettyvät housut.

Ollaan yhteydessä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos joudut olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin

Matilda Aaltonen
matilda@vinha.net
045 783 67493

matildaaaltonen.com

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

Moikka oppilaat! Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille. Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta. Suurimmalle osalle olen varmaan...

lue lisää
Opettaja