040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Hip hop -ryhmät, Vihti kk ja Lohja

16.08.2023 | Lisbeth, Tiedote

Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin 14.08.2023. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta ja tietoa minusta.

Olen tanssinut pääasiassa katutansseja monessa eri tanssikoulussa, workshopeilla Suomessa, Virossa, Tsekeissä ja Espanjassa. Olen käynyt vuoden mittaisen katutanssi kurssin Ruotsissa Åsa Folkhögskolassa. Treenaan itse katutanssiryhmässä Vintage dance crew. Olen uusi opettaja Vinhassa ja opetan Hip Hoppia maanantaisin Kirkkoniemessä Vihdin kirkonkylällä sekä tiistaisin Lohjalla. Tervetuloa tanssimaan!

Vihti Kk maanantai:
17.00-18.00 Hip hop 1
18.00-19.15 Hip hop 2
19.15-20.30 Hip hop aikuiset

Lohja tiistai:
16.30-17.30 Hip hop 1
17.30-18.45 Hip hop 2
18.45-20.15 Hip hop 3

 

Vihdin kirkonkylä, Kirkkoniemi (Kirkkoniementie 8, 03400 Vihti)
Syksyn alkaessa Vihdin kirkonkylällä Vinhan tunnit siirtyvät Kirkkoniemeen. kulku tanssitunneilla tapahtuu lukuvuoden 2023-2024 aikana poikkeukselliseti Kirkkoniementien puolelta sivuovesta. Seuraa opastusta.

Lohja Karnaistenkatu 40 A 08100 Lohja.

Muita tärkeitä päivämääriä:
Viikko 41 tanssitunneilla avoimet ovet, perheenjäsenet tervetuloa seuraamaan tanssitunteja. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Myös Katsojat voivat osallistua tanssimiseen!

Viikko 42 ei tanssitunteja, syysloma.

Kaikki Vinhan ryhmät osallistuvat lukuvuoden aikana yhteen isompaan esitykseen.

Ilmoitathan tekstiviestillä minulle, jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin: Lisbeth, p. 0400201353

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

Moikka oppilaat! Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille. Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta. Suurimmalle osalle olen varmaan...

lue lisää
Opettaja