040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Pisarat -esitys, syksy 2023

09.06.2023 | Hanna, Tiedote, Varpu

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat!

Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssa.

Tässä Veden voima harjoitusten ja esityksen aikataulu.

Harjoituksen Hannan kanssa, Vinhan tilat Lohja, Karnaistenkatu, sali 2
Ti 12.9. klo 17.30-18.30
Ti 19.9. klo 17.30-18.30
To 21.9. klo 17-18

Veden voima harjoitukset ja esitys Hannan kanssa Laurentius-sali
La 23.9.2023 klo 10-16 harjoitus
Ti 26.9.2023 klo 16-21 harjoitus
Pe 29.9.2023 klo 16-21 kenraaliharjoitus
La 30.9.2023 klo 14 Veden voima -esitys

Pisarat esiintyjien Laurentius-salin harjoitusten tarkempi aikataulu tiedotetaan lähempänä. Esiintyjien ei tarvitse olla Laurentius-salissa koko nyt mainittua harjoitusaikaa, mutta päivät kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin.

Esiintymisasut tulevat Vinhan puolesta ja ne sovitetaan harjoituksissa.

Harjoituksissa ja esityksissä Pisaroiden mukana on tuttu opettaja Hanna, johon yhteydenpito onnistuu sähköpostitse (hanna@vinha.net) harjoitusten alettua syyskuussa. Olethan yhteydessä Varpuun (varpu@vinha.net), jos tiedät jo nyt, että oppilas ei pysty osallistumaan harjoituksiin tai esitykseen tai sinulla on jotain muuta epäselvää koskien Veden voima -esitystä.

Mukavaa kesää kaikille!

Terveisin, Varpu

Muut tiedotteet:

Alkutiedote: Tanssi 5-v. ja Tanssi 6-v., Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki-...

lue lisää

Alkutiedote: Hip hop-ryhmät, Karkkila

Hei! Tervetuloa tanssimaan, kun Vinha tanssivuosi pyörähti käyntiin viime viikolla. Tässä tietoa syyslukukauden aikataulusta Nyhkälän keskiviikon ja torstain hip hop -ryhmille. Tanssitunnit pidetään Nyhkälän koululla. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta toria...

lue lisää

Aloitusinfo: Lukiodiplomikurssi, Karkkila

Moikka oppilaat! Tervetuloa mukaan Tanssin lukiodiplomikurssille. Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja samalla aloitetaan Tanssin lukiodiplomikurssi. Tässä tietoa lukuvuoden aikatauluista sekä vähän tietoa minusta. Suurimmalle osalle olen varmaan...

lue lisää
Apulaisrehtori