040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kurkistus taaksepäin

23.04.2020 | Blogi, Sara

Aiempien suunnitelmien mukaan tällä viikolla en olisi kirjoitellut blogiin keittiönpöydän ääreltä. En olisi edellisenä iltana katsonut, kun lapsi osallistui striimatulle tanssitunnille. En olisi todella osannut kuvitella tilannetta, jossa tällä hetkellä elämme ja toimimme.
Sen sijaan olisin tehnyt viimeisiä järjestelyitä lauantaita varten. Tämän viikon lauantaina olisi nimittäin ollut Tanssi kuvassa!- kevätesitysten aika Karkkilasalissa. Vaikka niitä ei nyt päästäkään järjestämään, tulee onneksi uusia näytöksiä. Tulee uusia tapahtumia ja mahdollisuuksia esiintyä. Jos jotain olemme tämän poikkeustilan aikana oppineet, niin mukautumaan.

Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika muistella hiukan aiempia esityksiä. Blogista löydät esityskuvia viime syksyn Tanssi kuvassa!-esityksistä ja vuoden takaisista Tanssi väreissä!- kevätesityksistä.

Näiden kuvien lisäksi kurkataan tähän vuoteen. Tämän vuoden alussa ehdittiin nimittäin nähdä Karkkilasalissa tanssia, kun tammikuisena lauantaina yleisö kerääntyi katsomaan Lopputyöt ja Omat tanssit-esityksiä. Näimme kahdeksan oppilaiden itse koreografioimaa tanssiesitystä ja lopuksi kolme lopputyötanssia. Opettajat antoivat jokaiselle esityskohtaiset palautteet, mutta yhteinen palaute kaikille oli seuraava: esitykset oli suunniteltu ja harjoiteltu todella hyvin. Tanssijat kuuntelivat musiikkia tosi hienosti ja täyttivät Karkkilasalin lavan rohkeasti.

Kuvia ihastuttavista omista tansseista:

 

 

 

 

 

 

 

Ja vielä mahtavista lopputöistä: Aurora Eskelinen, Sohvi Nikander ja Kerttu Lätti esittivät upeat koreografiansa. Kertun esityksessä mukana Friida Lätti.

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille ihanista tansseista! Ne liikuttivat, ilahduttivat ja vaikuttivat.

Muistuttelen tässä samalla vielä ilmoittautumisista: ensi lukuvuoden ilmoittautumiset ovat käynnissä vielä tämän viikon ajan. Varaathan oman tanssipaikkasi ajoissa! Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://www.lyyti.fi/reg/tanssivuosi20-21  tai nettisivujemme http://www.vinha.net/ etusivulta.
Ota yhteyttä, jos kaipaat apua tai pohdintaa tanssivalinnoissa! Autan mielelläni. Toimiston sähköposti on toimisto@vinha.net ja puhelinnumerosta 040 588 9847 tavoitat minut useimmiten myös toimistoajan ulkopuolella. Varmasti puhelin on päällä arkisin klo 9-13.

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille ja pysykää terveinä! Kiitos myös kaikille mukautumisesta näihin erikoisiin aikoihin. Vinhan opetus järjestetään tällä hetkellä täysin etänä. Ota yhteyttä opettajaan tai toimistoon, mikäli et ole saanut viikkomateriaaleja sähköpostiin!

Keväisin terveisin

Sara (koti)toimistolta

Muut artikkelit:

Kesätyöntekijöiden kuulumiset

Kesätyö Tanssiopisto Vinhassa Lohjan toimipisteessä Moi! Olemme Vinhan 2024 kesätyöntekijät Sofia ja Olivia ja kerromme meidän kesätyökokemuksestamme Vinhalla. Kesätyömme alkoi perehdytyksellä, missä saimme tarvittavia tietoja ja pääsimme suunnittelemaan ensimmäistä...

lue lisää

Esitysten iloa – pitkästä aikaa!

Juuri päättynyt lukuvuosi oli jälleen kerran ainutlaatuinen. Tällä kertaa ainutlaatuisuus johtui siitä, että pääsimme pitkän tauon jälkeen järjestämään aivan tavallisia esityksiä - yleisön edessä! Syksyllä 2021 Vinhan oppilasnäytös Karkkilassa oli ensimmäinen...

lue lisää

Meidän meri Tanssin talossa

Toukokuussa olimme 5- ja 6-vuotiaiden oppilaitteni kanssa esiintymässä Tanssin talossa Helsingissä Suomen tanssioppilaitosten liiton 40-vuotisjuhlanäytöksessä. Mukana oli 19 oppilasta kolmesta eri ryhmästä. Meitä opettajia oli minä ja Varpu, lisäksi tärkeitä...

lue lisää

Opistosihteeri