040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Vinhan taidekuun tärpit!

01.04.2019 | Blogi, Saara

Huhtikuu on perinteisesti ollut Vinhassa isosti näkyvä tanssikuukausi – osuuhan virallinen tanssin päiväkin juuri huhtikuulle. Tänä vuonna huhtikuu laajenee tanssikuusta taidekuuksi, sillä toteutamme sen yhdessä Vihdin kuvataidekoulun kanssa. Huhtikuu näkyy molempien opistojen sosiaalisessa mediassa ja jalkautuu tempausten ja tapahtumien muodossa kaikille koettavaksi ja nähtäväksi. Parittomina päivinä on kuviksen vuoro näkyä ja parillisina päivinä on Vinhan vuoro.

Taidekuuta voi seurata Instassa aihetunnisteella #huhtikuuontaidekuu ja Facebookissa Vihdin kuviksen tai Vinhan sivuilla.

Karkkilan nykytanssi 2 -ryhmä tanssimassa syyslukukauden 2018 Tanssi väreissä! -esityksessä. Kuva: Antti Lehtonen

Vinhan taidekuun tärpit:

Su 7.4. Just Dance! -tanssisunnuntai Karkkilassa Nyhkälän koululla. Tarjolla on tanssia koko perheelle, nuorille ja aikuisille. Opettajana toimii Milla Malmberg, ennakkoilmoittautuminen edelliseen perjantaihin 5.4. mennessä: milla@vinha.net

  • Klo 10:30-11:15 Tanssia koko perheelle. 2-10-vuotiaat lapset yhdessä aikuisen tai aikuisten kanssa. Hinta 10 euroa / perhe
  • Klo 11:30-12:25 Just Dance! Helppoja tanssisarjoja vaihtelevaan musiikkiin, ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. Hinta 8 euroa / tunti
  • Klo 12:30-13:25 Improvisaatio. Tanssi-improa eri lähestymiskulmista. Hinta 8 euroa / tunti
  • Klo 13:30-14:25 Venyttely ja rentoutus. Hinta 8 euroa / tunti 

TARJOUKSENA kaikki kolme tuntia (Just Dance + impro + venyttely & rentoutus) hintaan 20 euroa. Tervetuloa jammailemaan!

Ma 8.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen jatkaville oppilaille aukeaa Lyytissä. Hyödynnä ilmoittautumisen ennakkoetu ja varmista paikkasi lukuvuodelle 2019-2020. Tutustu myös seuraavan vuoden täydentävien opintojen jaksoihin, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

La 13.4.  Tanssi väreissä! -esitykset Vihdissä Pappilanpellon koululla klo 15 & 17. Lukuvuoden teema OPS-spektri. Tanssi väreissä! huipentuu kevätesityksiin lauantaina 13.4. Lisää tietoa ja esiintyvät ryhmät löydät esitysten Facebook-tapahtumasta.

Lippuja on myynnissä ennakkoon opiston toimipisteissä ja kenraaliharjoituksissa perjantaina 12.4. sekä ovella ennen esitysten alkua. Liput 10 / 15 euroa, S-etukortilla 13 / 8 euroa.
Alennuslippu: Alle 15-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varusmiehet. Alle 3-vuotiaat sylissä istuvat ilmaiseksi. Tervetuloa!

Su 14.4. Ilmoittautuminen Vihdin kunnan TANSSI taide-päiväleirille (1.-5.7.) päättyy. Vinha on mukana Vihdin kunnan päiväleiritoiminnassa heinäkuun alussa. Tanssipainotteiselle leirille pääsee ilmoittautumaan täältä.

Vinhan ja Vihdin kuviksen kesäkuun Mediatanssileirille (3.-6.6.) pääsee ilmoittautumaan täältä. Ilmoittautumiset maanantaihin 1.5. mennessä.

Vinhan Karkkilan kesäkuun Tanssi kuvassa! -kesäleirille (10.-14.6.) pääsee ilmoittautumaan täältä. Ilmoittautumiset maanantaihin 6.5. mennessä.

Varaa oma kesäleiripaikka hyvissä ajoin! Kaikkien leirien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ti 23.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen uusille oppilaille aukeaa Lyytissä.  Ilmoittautuminen jatkuu 5.5. asti, jonka jälkeen seuraavan vuoden ryhmät muodostetaan. Lukuvuoden 2019-2020 lukujärjestys julkaistaan toukokuun viimeisellä viikolla 22.

La 27.4. Vappupeuhis ja Tartu tanssiin! -kokeilutunnit Karkkilassa Nyhkälän koululla. Maksuton peuhispäivä järjestetään Nyhkälän koulun liikuntasalissa klo 11-12:30. Tapahtumassa pääsee temppuilemaan, pelaamaan tanssipelejä ja mukaan tanssikulkueeseen. Vinhan tanssiryhmät esiintyvät tapahtuman aikana Jättiläisenportailla. Tapahtumassa on myös kahvio.

Lisäksi lauantaina 27.4. Vinhan tanssisaleilla järjestetään ilmaisia kokeilutunteja:

Salissa 2:
klo 10:00 Urban, yli 9-vuotiaat ja aikuiset
klo 10:30 Tanssistartti, 7-8-vuotiaat
klo 11:00 Nyky, yli 9-vuotiaat ja aikuiset
klo 11.30 Jazz, yli 9-vuotiaat ja aikuiset

Salissa 1:
klo 10:00 Perhetanssi, 3-6-vuotiaat aikuisen kanssa
klo 10:30 Tanssi 3-6v., ilman aikuista
klo 11:00 Taaperot, 1-2-vuotiaat aikuisen kanssa
klo 12:00 Baletti, yli 9-vuotiaat ja aikuiset

Tule yhdessä ystävän kanssa!

Ma 29.4. Kansainvälinen tanssin päivä. Kansainvälistä tanssin päivää vietetään joka vuosi ympäri maailmaa huhtikuun lopulla. Suomessa tanssin päivää on vietetty jo vuodesta 1981. Päivä on kunnianosoitus tanssille, joka yhdistää ihmisiä kulttuuritaustasta ja politiikasta riippumatta. Pyörähdä siis tanssin kunniaksi piruetti tai pari!

Ti 30.4. Tartu tanssiin! -kokeilutunteja Vihdissä Nummelan seurakuntakeskuksessa koko perheen Vapputapahtumassa. Vihdin seurakunnan koko perheen tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös tanssia!

Vinhan ilmaiset kokeilutunnit tanssitaan sisätiloissa:
klo 10:00 Perhetanssi, 3-6-vuotiaat aikuisen kanssa
klo 10:30 Tanssi 3-6-vuotiaat, ilman aikuista
klo 11:00 Taaperot, 1-2-vuotiaat aikuisen kanssa

Tervetuloa koko perhe!

Aurinkoista taidekuuta koko Vinhan väen puolesta toivottelee,
Saara

Muut artikkelit:

Esitysten iloa – pitkästä aikaa!

Juuri päättynyt lukuvuosi oli jälleen kerran ainutlaatuinen. Tällä kertaa ainutlaatuisuus johtui siitä, että pääsimme pitkän tauon jälkeen järjestämään aivan tavallisia esityksiä - yleisön edessä! Syksyllä 2021 Vinhan oppilasnäytös Karkkilassa oli ensimmäinen...

lue lisää

Meidän meri Tanssin talossa

Toukokuussa olimme 5- ja 6-vuotiaiden oppilaitteni kanssa esiintymässä Tanssin talossa Helsingissä Suomen tanssioppilaitosten liiton 40-vuotisjuhlanäytöksessä. Mukana oli 19 oppilasta kolmesta eri ryhmästä. Meitä opettajia oli minä ja Varpu, lisäksi tärkeitä...

lue lisää

Lempeydestä

 Kuvittele, että alusta jolla olet on pehmeä. Niin pehmeä, että siihen painautuu kehosi jälki. Anna hengityksesi syventyä ja hidastua aavistuksen. Pysähdy hetkeksi. Hengitä rauhassa sisään ja ulos. Joku toinen pysähtyi myös lukiessaan tätä samaa tekstiä. Saitte kokea...

lue lisää