040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitysten marraskuu

05.11.2018 | Blogi, Pau

Syyslomat on lomailtu ja esiintyvien ryhmien kanssa on tanssitunneilla täysi tohina päällä! Enää kolme viikkoa syyslukukauden Tanssi väreissä! –esityksiin. Mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea väreistä punainen ja sininen syntyykään näyttämölle.

 

 

 

Karkkilan työväennäyttämön 110v. juhlanäytelmä Prinsessa Ruusunen sai ensi-iltansa perjantaina 2.11. Näytelmässä on mukana Vinhalta tanssijoita, jotka ovat osallistuneet yhteistyöproduktio TOP-jaksolle. Prinsessa Ruususessa ja Tanssi väreissä! –esityksissä mukana olevat tanssijat saavat marraskuussa kertarysäyksellä aimo annoksen esiintymiskokemusta!

 

 

 

 Esitysten harjoitusaika on mennyt nopeasti, niin kuin aina. Itselläni omien koreografioiden liikemateriaalin suunnitteleminen alkaa yleensä musiikin valinnan jälkeen. Musiikki vaikuttaa minuun voimakkaasti ja inspiroi uusien tanssien äärelle.

 

Joka kerta, kun suunnittelen uutta esitystä, jossain vaiheessa tulee seinä vastaan. Nämä seinät eivät välttämättä näy tanssijoille, mutta ovat osa prosessiani. Kuinka saattaa koreografia loppuun? Mitä ihmettä tähän kahden kasin pätkään tulee? Kuinka välittää omat ajatukset liikkeistä ja esiintyjyydestä tanssijoille? Ja kuinka päästää irti omasta koreografiasta ja luovuttaa se tanssijoiden haltuun? Lopulta seinät aina murtuvat, osa helpommin ja osa suuremmalla työllä. Lopulta tanssijat ovat lavalla välittämässä taidekokemuksia eteenpäin.

 

Tervetuloa Karkkilasaliin katsomaan ahkeran työn tuloksia!

 

Prinsessa Ruusunen

https://www.nayttamo.net/ohjelmisto/

 

Tanssi väreissä!

https://www.facebook.com/events/2190941381230045/

 

Odottavin terveisin,

Pauliina

Muut artikkelit:

Esitysten iloa – pitkästä aikaa!

Juuri päättynyt lukuvuosi oli jälleen kerran ainutlaatuinen. Tällä kertaa ainutlaatuisuus johtui siitä, että pääsimme pitkän tauon jälkeen järjestämään aivan tavallisia esityksiä - yleisön edessä! Syksyllä 2021 Vinhan oppilasnäytös Karkkilassa oli ensimmäinen...

lue lisää

Meidän meri Tanssin talossa

Toukokuussa olimme 5- ja 6-vuotiaiden oppilaitteni kanssa esiintymässä Tanssin talossa Helsingissä Suomen tanssioppilaitosten liiton 40-vuotisjuhlanäytöksessä. Mukana oli 19 oppilasta kolmesta eri ryhmästä. Meitä opettajia oli minä ja Varpu, lisäksi tärkeitä...

lue lisää

Lempeydestä

 Kuvittele, että alusta jolla olet on pehmeä. Niin pehmeä, että siihen painautuu kehosi jälki. Anna hengityksesi syventyä ja hidastua aavistuksen. Pysähdy hetkeksi. Hengitä rauhassa sisään ja ulos. Joku toinen pysähtyi myös lukiessaan tätä samaa tekstiä. Saitte kokea...

lue lisää

Opettaja