040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

03.05.2023 | Tiedote, Yleinen

Tässä tiedotteessa:
Tanssituntien päättyminen
Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.
Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.
Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnit
Lopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo 18
Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen on auki
Hallituksen terveiset: Helppo ja maksuton tapa tukea Vinhan toimintaa!

Hei kaikille vinhalaisille!

Vinhan Yhdessä tanssien -lukuvuosi 2022-2023 lähenee loppuaan ja kevään viimeisiä tanssitunteja pidetään osalle ryhmistä jo tällä viikolla. Lauantaina saadaan onneksi vielä tanssia yhdessä Lohjan ryhmien Yhdessä tanssien -esityksen merkeissä Laurentius-salissa. 

Ensi lukuvuoden suunnitelmia tehdään jo kuumeisesti ja jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen jatkuu vielä tämän viikon. Muista siis käydä vahvistamassa tanssipaikkasi tämän viikon aikana.

Vihreää kevään odotusta kaikille!

Terveisin Vinhan toimistolta: Varpu, Emilia ja Sara 

Tanssituntien päättyminen
Opettajat ovat tiedottaneet kevään tanssituntien päättymisestä. Kaikille ryhmille tulee kevään aikana 17 tanssikertaa, joista esitys lasketaan yhdeksi tanssikerraksi. 

Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.
Lukuvuodelle 2023-2024 jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu Eepos-järjestelmän kautta 17.4.-7.5.2023. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet jatkaville oppilaille ovat tulleet sähköpostitse. Tanssinopettajat ovat tehneet Eepokseen kaikille oppilaille tuntisuositukset, joiden perusteella löydät oman ryhmäsi ja tietysti voit valita myös lisätunteja. Ilmoittautuminen uusille oppilaille avautuu ma 8.5.2023, joten muistathan varmistaa oman paikkasi ennen tätä.

Yhdessä tanssien! -esitys Lohjalla la 6.5.
Kevään toinen Yhdessä tanssien! -esitys pidetään Lohjalla Laurentius-salissa la 6.5. klo 15. Lämpimästi tervetuloa kaikille katsomaan esitystä! Lippuja esitykseen voi ostaa pe 5.5. klo 21 saakka linkistä: https://liikuttajat.fi/vinha 

Yhdessä tanssien! -esitysten taltioinnit
Yhdessä tanssien -esitykset Nummelassa ja Lohjalla on taltioitu/taltioidaan Vinhan toimesta. Taltioinnin saa katseltavaksi liittymällä Vinhan toimintaa ylläpitävän yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan toimistolla (toimisto@vinha.net). Nummelan esitysten taltioinnin katselulinkki lähetetään jäsenille, kun editointi valmistuu.

Lopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo 18
Tanssiopinnoista valmistuvia ja todistuksen saavia oppilaita juhlitaan toukokuussa Karkkilasalissa. Todistuksen saavat yleisestä ja laajasta oppimäärästä valmistuvat, sekä laajan oppimäärän perusopintojen päättäjät. Esityksessä on vapaaehtoinen pääsymaksu, joka kohdennetaan Vinhan vapaaoppilasrahastoon. Illan aikana nähdään kaksi laajan oppimäärän lopputyötä sekä oppilaiden omia tansseja.

Omiin tansseihin voivat ilmoittautua kaikenikäiset Vinhan oppilaat omilla koreografioillaan. Omat tanssit -ilmoittautuminen on auki 17.4-12.5. Lisätietoa ja ohjeistusta ilmoittautumiseen opettajilta. Omien tanssien ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/aXF2eWnp1m67b5wb6 

Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen on auki
Tanssiopiston alakouluikäisten kesäleirien ilmoittautuminen on auki!
Tanssiopisto järjestää kesäkuun alussa 7-12-vuotiaiden kesäleirejä Lohjalla, Karkkilassa ja Vihdissä. Kaikkien leirien viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 19.5.2023. Leireillä on paikkoja rajoitetusti, joten oma kesän leiripaikka kannattaa varata pian. Opettajina  leireillä toimivat Vinhan ja yhteistyökoulujen opettajat, sekä apuohjaajina tanssiopiston kesätyöntekijät. Tervetuloa mukaan kesän iloisille leireille!

VIIKON 23 KESÄLEIRI:

Ma-pe 5.-9.6.2023 klo 10-16 Karkkila: Kesätanssileiri
Hinta: 140 euroa (sis. lämmin lounas)
Leirille enää muutama paikka vapaana.

Ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/36 

Kesätanssit kutsuvat!
Karkkilan kesätanssileiri aloittaa kesäloman iloisissa tunnelmissa yhdessä tanssien. Leirin aikana seikkaillaan monipuolisesti tanssien, liikkuen ja leikkien. Tutustutaan uusiin kavereihin ja harjoitellaan tansseja. Viikko huipentuu yhteiseen esitykseen. Leiri järjestetään Tanssiopisto Vinhan Nyhkälän koulun tanssisaleilla ja lähiympäristössä.

VIIKON 24 KESÄLEIRIT:

Ma-pe 12.-16.6.2023 klo 9-15 Lohja: Ptruu! -keppihevosleiri
Yhteistyöleiri Taitokeskus Lohjan kanssa
Hinta: 150 euroa (sis. lämmin lounas ja materiaalimaksu)

Tanssipainotuksen ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/37
Käsityöpainotuksen ilmoittautuminen:  https://www.taitoetelasuomi.fi/index.php?k=316617

Keppihevostellen kesään!
Viime kesän uutuus Ptruu! -keppihevosleiri järjestetään tänäkin kesänä. Leirin aikana valmistetaan jokaisen ratsun tarpeellisia varusteita ja muita oheistuotteita. Leirillä tutustutaan tanssien eri askellajeihin, kepparikatrilliin ja ratoihin. Monitaiteisella leirillä kaikki leiriläiset pääsevät sekä tanssimaan, että tekemään taidekäsitöitä. Leiri huipentuu avoimeen esitys- ja näyttelytapahtumaan, johon myös katsojat pääsevät osallistumaan. Leiri järjestetään Taitokeskus Lohjan ja Tanssiopisto Vinhan tiloissa, sekä niiden lähiympäristössä.

Ma-pe 12.-16.6.2023 klo 10-16 Nummela: Tanssikuviskesäleiri
Yhteistyöleiri Vihdin kuvataidekoulun kanssa
Hinta: 150 euroa (sis. lämmin lounas ja materiaalimaksu)
Leirille enää muutama paikka vapaana.

Tanssipainotuksen ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/35
Kuvataidepainotuksen ilmoittautuminen: https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms 

Vinhan ja Vihdin kuvataidekoulun suosittu yhteisleiri järjestetään myös tänä kesänä. Monitaiteisella leirillä kaikki leiriläiset pääsevät sekä tanssimaan, että tekemään kuvataidetta. Viikko huipentuu yhteiseen taidenäyttelyyn ja tanssiesitykseen. Leiri järjestetään Nummelassa Vihdin kuvataidekoululla ja Työväentalo Rientolassa, sekä niiden lähiympäristössä.

Hallituksen terveiset: Helppo ja maksuton tapa tukea Vinhan toimintaa!

Hei kaikki! 

Tänä keväänä Vinhan toimintaa on mahdollista tukea aineettomassa varainhankintakampanjassa, josta löytyy myös maksuttomia mahdollisuuksia tukea toimintaa!

Vinha järjestää siis aineettoman varainhankintakampanjan keväällä 2023, jossa voit tukea Vinhan toimintaa esimerkiksi maksuttomalla kokeilujaksolla äänikirjapalveluista, vaihtamalla puhelinliittymän tai ostamalla elokuvalippuja Vinhan kampanjan kautta. Vinha saa jokaisesta kokeilusta tai ostosta avustusta. Tutustu valikoimaan sivustolla, mukana niin maksuttomia kuin ostettavia vaihtoehtoja:
https://www.varainhankkija.fi/kampanja/tanssiopistovinha  

Linkkiä saa mieluusti jakaa myös eteenpäin. Kiitos tuesta, ajasta ja avusta!

Lämpimin terveisin, Luoteis-Uusimaan tanssiyhdisty Vinha ry:n hallituslaiset:
Elisa, Anna-Maria, Pia, Susanna, Johanna, Sanna ja Joni
Lisätiedot: toimisto@vinha.net / 040 588 9847

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää

TanssiopistoVinha