040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

02.05.2023 | Hanna, Tiedote

Hei huoltajat!

Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan.

Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45. Harjoituksiin osallistuu Tiian ryhmän teinit, joten lapset pääsevät harjoittelemaan samalla kokoonpanolla kuin esityksessä. Lauantaihin osallistuneilla sujui jo todella mallikkaasti tanssi isompien kanssa! 

Lauantaina 6.5. paikalle klo 14:30 esityspäivä, Laurentius-sali. 3-4-vuotiaat saavat istua katsomon eturivissä oman huoltajansa kanssa koko esityksen ajan ja tulevat siitä lavalle esiintymään. Lapset palaavat esityksen jälkeen huoltajiensa luokse. Lapsen kanssa oleva huoltaja (1 aikuinen/lapsi) ei tarvitse lippua esitykseen. Kannatuksen vuoksi sen voi halutessaan ostaa.

Puvustus: Amppari-tunikat Vinhan pukuvarastosta. + mustat/valkoiset/keltaiset/ ruskeat legginsit tai sukkahousut kotona valmiiksi päälle. Sukkahousujen kanssa laittakaa tossut, joissa lapsi ei liukastu, muuten paljaat jalat.

Hiukset: Jos lapsen hiukset saa pituuden puolesta kiinni, voitte laittaa kaksi sykeröä, poninhäntää tai lettiä “tuntosarviksi”. 

Aiemmasta informaatiosta poiketen:

  • Lapsille ei tarvitse apuvanhempia, sillä ovat esityksen ajan katsomossa vanhempiensa kanssa.
  • Pienet eivät osallistu perjantain lavaharjoitukseen, vaan keskiviikon jälkeen näemme seuraavan kerran esityspäivänä lauantaina.


REAGOITAVAA:

Jos kotoa ei löydy sopivia legginsejä, housuja tai sukkahousuja, niin ilmoitathan siitä minulle mahdollisimman pian. Pystyn vielä huomenna keskiviikkona etsimään sopivat alaosat pukuvarastosta, jos saan tiedon ajoissa.

 

 

Ystävällisin terveisin
Hanna Vilander
040 3547573

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Tanssistartti 1, Vihti

Heippa kaikki tanssijat ja kotiväki! (Scroll down for English  version) Nyt on esitykset tanssittu ja tanssikausi alkaa olla lopuillaan. Meillä on vielä kaksi tanssituntia jäljellä. Osa oppilaista oli kiinnostuneita tekemään omia tansseja ja niitä pääsee esittämään...

lue lisää
Opettaja