040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppukauden aikataulu Tanssistartti 1, Vihti

25.04.2023 | Emilia, Tiedote

Heippa kaikki tanssijat ja kotiväki!

(Scroll down for English  version)

Nyt on esitykset tanssittu ja tanssikausi alkaa olla lopuillaan. Meillä on vielä kaksi tanssituntia jäljellä. Osa oppilaista oli kiinnostuneita tekemään omia tansseja ja niitä pääsee esittämään 26.5. Karkkilasaliin.

Ti 25.4. ja ti 2.5. tanssitunnit normaalisti Siirilässä

Pe 26.5. Omat tanssit Karkkilasalissa

Kiitos kaikille kivasta tanssivuodesta ja mukavaa kesän odotusta! Ensi vuonna tanssistarttioppilaat siirtyvät toiselle opettajalle, eli kiitos minun puolestani 🙂 Jatkan kuitenkin Vinhassa, joten toivottavasti nähdään jossain muilla tunneilla tulevaisuudessa.

Tanssiterveisin, Emilia

Hello dancers and parents,

The performances went well and the end of the season is getting near. We have two more dance classes. Some of the students were interested to make their own dances and they can be performed 26.5. in Karkkilasali.

Tuesday 25.4. and 2.5. dance class as usual in Siirilä

Friday 26.5. Own dances in Karkkilasali

Thank you all for this year and have a great summer! Next year tanssistartti will have another teacher so thank you all 🙂 I will be teaching in Vinha so I hope  we’ll meet again.

Best wishes, Emilia

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää