040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä, Vihti

25.04.2023 | Emilia, Tiedote

Heippa kaikki tanssijat ja kotiväki!

Nyt on Nummelan esitykset tanssittu ja tanssikausi alkaa olla lopuillaan. Esitysryhmällä on yksi oma tanssitunti ja Lohjan esitys enää jäljellä. Omien tanssien esittäjät (eli ne, jotka haluavat ilmoittautua mukaan) esiintyvät vielä Karkkilasalissa 26.5. Tässä siis loppukauden aikataulu:

Ti 25.4. Esitysryhmä normaalisti Siirilässä

Ti 2.5. Ei esitysryhmän tuntia

La 6.5. Lohjan harjoitukset ja esitys

– Paikalla klo 12.00, Laurentius-sali (Kirkkokatu 6, 08100 Lohja)

– Esitys klo 15, esitys kestää noin tunnin.

– Hiukset: Kaksi ranskalaista lettiä päätä myöten, loput hiuksista auki. Pitkähiuksisilla letit niskaan asti ja siihen ponnari. Lyhythiuksisilla letit päälaelle ja takaa hiukset auki.

Pe 26.5. Omat tanssit Karkkilasalissa

– Ilmoittautuminen:  https://forms.gle/aXF2eWnp1m67b5wb6

Kiitos kaikille kivasta tanssivuodesta, mukavaa kesän odotusta ja nähdään taas elokuussa!

 

Tanssiterveisin, Emilia

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää