040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssi 5-v., Tanssi 6-v. ja Tanssistartti 1, Karkkila: Avoimet ovet viimeisellä tunnilla tiistaina 9.5

20.04.2023 | Päivi, Tiedote

Heippa oppilaat ja huoltajat!

Osa huoltajista on varmaan kuullut huhua Salijuhlasta viimeisellä tunnilla, jonne pääsee katsomaan tanssiryhmien esitykisä. Valitettavasti aikataulu muutosten takia Salijuhla ei onnistukaan, mutta pidämme sen sijaan jokaiselle ryhmälle avoimet ovet kevään viimeisellä tanssitunnilla seuraavasti:

Tiistai 9.5.2023 – Avoimet ovet

Lapset 5 v. – klo 16.30-17.15
Lapset 6 v. – klo 17.15-18.00
Tanssistartti 1 – klo 18-19.00

Tunnilla teemme normaalintanssitunnin sekä pienen esityksen tunnin loppuun. Kaikki kaverit, perheenjäsenet ja sukulaiset ovat tervetulleita katsomaan mitä tahansa tuntia. Tässä on myös oiva tilaisuus päästä esimerkiksi vilkaisemaan mitä Tanssistartti 1 tunnilla tapahtuu, jos oppilas on harkitsemassa kyseistä tanssiryhmää syksyn lukukaudelle.

Tunnin lopussa ryhmät esittävät seuraavat tanssit:

Tanssi 5 v. – Korallikalat
Tanssi 6 v. – Pingviinien tanssi
Tanssistartti 1 – Jazz kissat

Yritän järjestää pientä esitysvaatetta esityksiä varten, mutta tämä jää vielä nähtäväksi koska suurin osa pukuvaraston vaatteista ovat käytössä kevätnäytöksissä vielä lauantaina 6.5. Laitan tästä lähempänä viestiä.

Tervetuloa seuraamaan avoimien ovien tuntia ja oikein hyvää kevään jatkoa!

Tanssiterveisin:
Päivi
p. 040 480 6851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

TanssiopistoVinha