040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Hip hop 1 ja 2, Vihti: Vinhan ryhmiä esiintymään kirjastoon 8.5.

20.04.2023 | Ninni, Tiedote

Hei!

Vihdin tanssistartti 2, hip hop 1 ja hip hop 2 -ryhmät esiintyvät vielä ennen kauden loppua Vihdin kirkonkylän kirjastossa maanantaina 8.5. Näemme kaikki yhdessä ensin Siirilässä klo 16:45

Vaihdamme Siirilässä esiintymisvaatteet päälle, mutta tulkaa paikalle mahdollisimman valmiina esimerkiksi hiukset valmiiksi laitettuna. Kaikilla ryhmillä on sama vaatetus kuin nyt tulevan viikonlopun esityksessä. Hip hop 1 -ryhmä esiintyy tosin kirjastossa ilman naalien meikkiä. Lisäksi käymme esitykset läpi kerran, koska edellisenä maanantaina 1.8. ei Vapun takia ole tuntia. Kävelemme yhdessä kirjastoon ja otamme tavarat mukaan.  

Esiinnymme kirjastossa klo 18:00. Ensin tanssistartti, sitten  hip hop 1 ja viimeisenä hip hop 2. Tämän jälkeen vaihdamme esiintymisvaatteet pois kirjastossa ja oppilaat saavat lähteä, kunhan sanovat ensin heipat minulle. 

Esitykseen on vapaa pääsy ja sitä saa tulla katsomaan kummien, mummien ja muiden kanssa. Ilmoitathan jos oppilas ei pääse esitykseen.

Ystävällisin terveisin

Ninni Tuovila

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja