040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote, Hip hop 1, Lohja

14.04.2023 | Ninni, Tiedote

Hei!

Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän omat tiedot esitykseen ja loppukauteen liittyen ja sen jälkeen yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!

Lohjan hip hop 1 -ryhmän esityksestä ei väriä puutu. Tanssijoiden esiintymisasut tulevat suurimmaksi osin kotoa. Jos jotain esiintymisasun osaa ei löydy kotoa, kerro siitä viimeistään 18.4. tunnilla. Vinhalta löytyy myös mustia vaatteita pukuvarastosta, mutta ei koko ryhmälle. Esiintymisvaatteet otetaan mukaan tunnille 18., 29.4. sekä 2.5.

Hiukset: lyhyet oma sovellus, pitkät yksi korkea ponnari

Meikki: saa meikata luonnollisia piirteitä korostavasti, meikkiä ei ole pakko laittaa

Yläosa: musta toppi, joka tulee alas asti (ei crop top)

Alaosa: mustat housut, ilman isoja logoja tai raitoja, mielummin löysät

Kengät: Sisäkengät, mallilla tai värillä ei väliä.

Vinhalta tulee oppilaille vielä värikkäät paidat ja huivit. 

Lavaharjoitus on 5.5.2023 klo 16.10 – 16.55, Laurentius-sali

Tule lavaharjoituksiin ajallaan ja valmistautuneena kuin esitykseen, esimerkiksi vaatteet ja tukka laitettuna kuin esitykseen. Itse en ole lavaharjoituksissa valitettavasti mukana, mutta annan ohjeet toiselle opettajalle ja valmistelen oppilaat lavaharjoituksiin niin, että he pärjäävät hyvin vaikka en ole paikalla.

Esitykset 6.5.2023 klo 12:30 eteenpäin, Laurentius-sali

Lauantaina on klo 13 ensin kenraaliharjoitus, jossa oppilaat näkevät toisten ryhmien esitykset ja klo 15 on varsinainen esitys. Oppilaiden tulee olla viimeistään klo 12:30 paikalla. Ehostautukaa mahdollisimman pitkälle valmiiksi kotona. Ottakaa mukaan eväitä ja jotain mukavaa hiljaista tekemistä, koska päivä on pitkä ja sisältää odottelua. Kun esitys on ohi, oppilaat ovat vapaita lähtemään. 

Korvaustunti:

Vinhassa yhteen tanssikauteen kuuluu aina 17 opetuskertaa niin syksyllä kuin keväällä. Näistä mahdollinen opiston yhteinen näytös korvaa yhden. Minun sairauslomasta johtuen oppilailta on peruutettu kaksi tanssituntia kevätkaudella. Toinen tunti pidetään esityksen jälkeen 9.5. normaalin aikataulun mukaisesti. Toinen tunti pidetään 29.4. seuraavan aikataulun mukaisesti:

Sali 1

Hip hop 1 15:30-16:30

Hip hop 2 16:30-17:45

Hip hop 3 17:45-19:15

Ilmoitathan normaaliin tapaan, jos et pääse tunnille.

Kauden lopetus

Ryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 9.5.2023 normaalin aikataulun mukaisesti, jos peruutuksia ei enää tule. 

Ole yhteydessä, jos jokin asia jäi mietityttämään. 

Tanssiterveisin

Ninni Tuovila

—-

 

Yhdessä tanssien -esitystiedote 3.4.2023

Hei,

Tanssiopisto Vinhan kevään Yhdessä tanssien -tanssiesitys pidetään toukokuun alussa lauantaina 6.5. klo 15 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂

Linkki tapahtumaan: https://fb.me/e/2WHdmJCcD 

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki 

Lavaharjoitukset pe 5.5. klo 16-21, Laurentius-sali

Kaikille ryhmille on varattu noin 20 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi harjoituspäivänä on varattu aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa. Alle kouluikäiset esiintyjät voivat halutessaan seurata muiden ryhmien esityksiä katsomossa lavaharjoituspäivänä oman vanhemman kanssa.

Kenraaliharjoitus la 6.5. klo 13, Laurentius-sali 

Alle kouluikäisten ryhmät eivät osallistu kenraaliharjoitukseen. Muiden ryhmien tulee olla paikalla 30 min ennen kenraaliharjoituksen alkua eli klo 12.30. Kenraaliharjoituksessa esiintyjät seuraavat muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle. Kenraaliharjoitus-/esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitys la 6.5. klo 15, Laurentius-sali

Alle kouluikäisten esiintyjien täytyy olla paikalla klo 14.30. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon (aivan pienimpiä esiintyjiä lukuun ottamatta). Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla.

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ma 3.4.2023  ja päättyy pe 5.5.2023 klo 21. Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti- ja mobilepaymaksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Invapysäköintipaikkoja löytyy Laurentius-salin pihalta kaksi kappaletta sekä kirjaston vierestä Monkolankadulta. Paikat on merkitty. Laurentius-salin kaikkiin yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla. Laurentius-salissa on viisi pyörätuolipaikkaa salin A-oven läheisyydessä. Laurentius-salissa on induktiosilmukka kuulorajoitteisille. Liikuntaesteisten WC löytyy pääsisäänkäynnistä katsoen aulan toisesta päädystä.

Lipputyypit:

  • Aikuinen 20 euroa  
  • Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, 16-18-vuotiaat 16 euroa
  • Lastenlippu, alle 16-vuotias 5 euroa 

Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. lipunmyynnissä. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e syksyn laskusta).

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.

Jäsenmaksut vuodelle 2023: Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja