040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssi 3-v., Karkkila: Kirjastovierailulle tanssitunnilla ke 26.4.

11.04.2023 | Mari, Tiedote

Heippa!
Käymme tanssi 3-vuotiaat -ryhmän kanssa tanssivierailulla Karkkilan kaupunginkirjastossa keskiviikkona 26.4. tanssitunnin aikana. Tunti alkaa tavalliseen tapaan klo 17.00, mutta kokoonnumme siis poikkeuksellisesti kirjastolla (Valtatie 26 E). Tanssitunti kestää normaalisti klo 17.30 asti.
Kirjastoviikon tanssitunti ei ole varsinainen esitys: tavoitteenamme on tehdä ihan tavallisia tanssitunnin juttuja, mutta tavallisesta poikkeavassa paikassa. Välillä on hyvä kokeilla, miten tanssiin vaikuttaa, kun ympäristö onkin ihan erilainen. Katsojat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan kirjastotansseja! 🙂
Kirjastolla kanssamme tanssivat Nyhkälässä viereisessä salissa tuntiemme aikaan kokoontuvat Hiphop 1 ja 2 -ryhmät, joiden kanssa tanssimme kirjastossa hetken aikaa yhdessä. Yhteisiä tansseja on käyty kevään aikana muutamalla tunnilla kokeilemassa.
Kirjastolle saapuessa jätetään ulkovaatteet naulakkoon tai kirjaston neuvomaan paikkaan. Tanssivaatteet kannattaa pukea jo kotona valmiiksi päälle, ja varustautua jarrusukilla tai vastaavilla. Kirjaston lattiat ovat todennäköisesti aika likaiset, eikä paljain varpain tanssiminen onnistu. Tärkeää olisi, että sukat eivät ole tosi liukkaat jalkojen alla liikkuessa.

Kevään tanssitunteja on kirjastotanssien jälkeen jäljellä vielä neljä viikkoa, ja viimeiset tunnit pidetään ke 10.5. Nyhkälässä. Ihan pian käynnistyy jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen ensi syksyn tanssitunneille, seuratkaa siis sähköpostia Vinhan tiedotuksen varalta.

Iloisia tanssihetkiä toivottaen,
Mari

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja