040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Jazz 1, Lohja: Yhteistreeni / korvaustunti

11.04.2023 | Tiedote, Tiia

Hei!

Järjestämme Hanna-ohjaajan ryhmien kanssa yhteistreenin LA 29.4. klo 10.45-12.15, paikkana sama sali kuin keskiviikkoisinkin. Treenaamme ensin 3-4-vuotiaiden kanssa, sitten Tanssistarttilaisten kanssa. Tämä kerta korvaa maaliskuussa peruuntuneen harjoituksen. Kausi päättyy esitykseen.

3-4-vuotiaiden tanssin nimeksi on tullut Surina, ja siihen tarvitaan keltainen t-paita ja mustat housut. Vaatteita löytyy Vinhalta, mutta omiakin saa halutessaan käyttää.

Yhteistanssiin Tanssistarttilaisten kanssa, Varma ja iloinen, asuiksi tulee t-paidat sateenkaaren eri väreissä ja mustat housut.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Keväisin terveisin,
Tiia

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää
Opettaja