040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Hip hop 1 ja 2, Karkkila: Esiintymään kirjastoon 26.4. Klo 17-18

11.04.2023 | Ninni, Tiedote

Hei!

Pahoittelut myöhäisestä informoinnista. Olette ehkä kuulleet kotiin jo terveisiä kirjastossa tapahtuvasta esiintymisestä. Olen ollut sairauslomalla, jonka takia informointi on viivästynyt ja perutun tunnin takia päädyimme vielä siirtämään esitystä. 

Karkkilan hip hop 1 ja hip hop 2 -ryhmät esiintyvät keskiviikkona 26.4. klo 17:00-18:00 Karkkilan kirjastossa yhdessä tanssi 3-v ja tanssi 4-v kanssa. Hip hop 2 -ryhmän tunti on siis tuntia aiemmin ja kaikkien tunti alkaa ja päättyy kirjastolle. Hip hop -ryhmät esittävät molemmat omat koreografiat ja ovat pienten tanssijoiden tukena ja tanssivat heidän kanssaan ympäri kirjastoa. Pieniä on kaksi ryhmää ja teemme heidän kanssaan kahdesti samat asiat, mutta omat koreografiat esitämme vain kerran. 

Hip hop 1 -ryhmälle tulee Vinhalta kettuasut, joiden alle saisi laittaa omat mustat tai muuten tummat vaatteet. 

Hip hop 2 -ryhmäläiset esiintyvät omissa vaatteissaan. Niissä voi suosia valkoista, sinistä, harmaata ja mustaa. 

Esitykseen on vapaa pääsy ja sitä saa tulla katsomaan kummien, mummien ja muiden kanssa. 

 

Ystävällisin terveisin

Ninni Tuovila

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää
Opettaja