040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitysryhmä, Karkkila: Tietoa kirjastoesiintymisestä to 13.4. ja Lohjan 6.5. näytöksestä

11.04.2023 | Päivi, Tiedote

Moikka Esitysryhmä,

Tämä viesti sisältää kaksi asiaa: tietoa kirjastoesiintymisestä ja Lohjan 6.5. esiintymisestä.

Kirjastoesiintyminen to 13.4. klo 16-17.
– Tavataan kirjastolla klo 16 aikaan, olen teitä siellä vastassa.
– Laitetaan esitysvaatteet päälle. (Opettaja tuonut paikalle.)
– Esiintyminen kirjastolla – Ruudun takaa.
– Vaatteet takaisin siististi opettajalle esityksen jälkeen.
– Pääset pois kirjastolta ennen klo 17. (Opettajan pitää ehtiä takaisin Nyhkälän koululle.)

Sitten aikataulutietoa lauantain 6.5. Lohjan esiintymisestä. Valoharjoitukset pidetään la 6.5. seuraavan aikataulun mukaan:

La 6.5. klo 12.15-13
Sali varattu klo 12 alkaen

klo 12.15-12.25    Esitysryhmä, Vihti        Emilia
klo 12.25-12.35    Nyky 3, Karkkila          Päivi
klo 12.35-12.45    Esitysryhmä, Karkkila     Päivi

Teidän valoharjoituksenne ovat la 6.5. klo 12.35-12.45. Saapukaa paikalle klo 12.15 niin ehditte laittamaan esitysvaatteet päälle ja katsoa Nyky 3 valoharjoituksia yleisöstä. Valoharjoituksen jälkeen voit riisua esitysasun ja jättää siististi omalle paikalle, mistä löydät sen esitystä varten. Saat poistua esityspaikalta, esim. lounaalle.

Palataan takaisin klo 14.30. (Tärkeää!) Esitys alkaa klo 15.00. Te olette esitys numero 7.

Esitysasut ja hiukset sama kuin Vihdin 22.4. esiintymisessä. Alhaalla vielä tarkempaa infoa koskien 6.5. esiintymistä.
_____________________________________________________________________

Yhdessä tanssien -esitystiedote 3.4.2023

Hei,

Tanssiopisto Vinhan kevään Yhdessä tanssien -tanssiesitys pidetään toukokuun alussa lauantaina 6.5. klo 15 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu!
Linkki tapahtumaan: https://fb.me/e/2WHdmJCcD

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

Lavaharjoitukset pe 5.5. klo 16-21, Laurentius-sali
Kaikille ryhmille on varattu noin 20 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi harjoituspäivänä on varattu aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa. Alle kouluikäiset esiintyjät voivat halutessaan seurata muiden ryhmien esityksiä katsomossa lavaharjoituspäivänä oman vanhemman kanssa.

Kenraaliharjoitus la 6.5. klo 13, Laurentius-sali
Alle kouluikäisten ryhmät eivät osallistu kenraaliharjoitukseen. Muiden ryhmien tulee olla paikalla 30 min ennen kenraaliharjoituksen alkua eli klo 12.30. Kenraaliharjoituksessa esiintyjät seuraavat muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle. Kenraaliharjoitus-/esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitys la 6.5. klo 15, Laurentius-sali
Alle kouluikäisten esiintyjien täytyy olla paikalla klo 14.30. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon (aivan pienimpiä esiintyjiä lukuun ottamatta). Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla.

Esitysten puvustus
Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput
Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ma 3.4.2023  ja päättyy pe 5.5.2023 klo 21. Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti- ja mobilepaymaksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Invapysäköintipaikkoja löytyy Laurentius-salin pihalta kaksi kappaletta sekä kirjaston vierestä Monkolankadulta. Paikat on merkitty. Laurentius-salin kaikkiin yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla. Laurentius-salissa on viisi pyörätuolipaikkaa salin A-oven läheisyydessä. Laurentius-salissa on induktiosilmukka kuulorajoitteisille. Liikuntaesteisten WC löytyy pääsisäänkäynnistä katsoen aulan toisesta päädystä.

Lipputyypit:
Aikuinen                                     20 euroa
Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, 16-18-vuotiaat             16 euroa
Lastenlippu, alle 16-vuotias                            5 euroa
Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Avuksi esityksiin?
Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. lipunmyynnissä. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e syksyn laskusta).

Tallenne esityksistä
Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.
Jäsenmaksut vuodelle 2023: Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Oikein rentouttavaa pääsiäistä!

Tanssiterveisin:
Päivi
p. 040 480 6851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

TanssiopistoVinha