040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Vinhan oppilastiedote, huhtikuu 2023

03.04.2023 | Tiedote, Yleinen

Tässä tiedotteessa:
Pääsiäisenä pe 7. – ma 10.4. ei tanssitunteja
Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 lähestyy
Yhdessä tanssien -esitykset Nummelassa la 22.4. ja Lohjalla la 6.5.
Lopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo 18
Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen on auki
Kesätöihin Vinhaan
Hallituksen terveiset: Helppoja ja maksuttomia tapoja tukea Vinhan toimintaa!

________________________________________________________________________

Tervehdys kaikki vinhalaiset!

Maaliskuu on jo ohi ja kevättä kohden mennään kovaa vauhtia. Huhtikuu ja toukokuu ovat Vinhan vuoden vauhdikkaimmat kuukaudet ja tiedotteessakin on pitkä lista asioita, joten pitemmittä puheitta kohti asioita.

Vauhdikasta ja valoisaa huhtikuuta kaikille!

Terveisin Vinhan toimistolta: Varpu, Emilia ja Sara 

Pääsiäisenä ma 7. – pe 10.4. ei tanssitunteja
Vinhassa vietetään pääsiäislomaa pe 7- ma 10.4. ja ei pidetä tanssitunteja. 
Leppoisaa pääsiäislomaa kaikille!

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 lähestyy
Lukuvuodelle 2023-2024 jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu Eepos-järjestelmän kautta 17.4.-7.5.2023. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet jatkaville oppilaille lähetetään ensi viikon aikana. Tanssinopettajat tekevät eepokseen kaikille oppilaille tuntisuositukset, joiden perusteella löydät oman ryhmäsi ja tietysti voit valita myös lisätunteja. Ilmoittautuminen uusille oppilaille avautuu ma 8.5.2023, joten muistathan varmistaa oman paikkasi ennen tätä.

Yhdessä tanssien -esitykset Nummelassa la 22.4. ja Lohjalla la 6.5.
Kevään Yhdessä tanssien -esitykset pidetään Nummelassa la 22.4. klo 13 ja 15 sekä Lohjalla la 6.5. klo 15. Vihdin esityksessä mukana oleville ryhmille on lähtenyt tarkempi tiedote esityksestä jo aikaisemmin ja Lohjan esityksen oppilaat saavat tarkemman tiedotteen tällä viikolla. Lämpimästi tervetuloa katsomaan esityksiä! Lippuja molempiin esityksiin voi ostaa linkistä: https://liikuttajat.fi/vinha 

Lopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo 18
Tanssiopinnoista valmistuvia juhlitaan toukokuussa Karkkilasalissa. Todistuksen saavat yleisestä ja laajasta oppimäärästä valmistuvat, sekä laajan oppimäärän perusopintojen päättäjät. Esityksessä on vapaaehtoinen pääsymaksu ja illan aikana nähdään laajan oppimäärän lopputyöt sekä oppilaiden omia tansseja.
Omiin tansseihin voivat ilmoittautua kaikenikäiset Vinhan oppilaat omilla koreografioillaan. Omat tanssit ilmoittautuminen on auki 17.4-12.5. Lisätietoa ja ohjeistusta ilmoittautumiseen opettajilta. Omien tanssien ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/aXF2eWnp1m67b5wb6 

Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen on auki
Tanssiopiston alakouluikäisten kesäleirien ilmoittautuminen on auki!
Tanssiopisto järjestää kesäkuun alussa 7-12-vuotiaiden kesäleirejä Lohjalla, Karkkilassa ja Vihdissä. Kaikkien leirien viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 19.5.2023. Leireillä on paikkoja rajoitetusti, joten oma kesän leiripaikka kannattaa varata pian. Opettajina  leireillä toimivat Vinhan ja yhteistyökoulujen opettajat, sekä apuohjaajina tanssiopiston kesätyöntekijät. Tervetuloa mukaan kesän iloisille leireille!

VIIKON 23 KESÄLEIRI:

Ma-pe 5.-9.6.2023 klo 10-16 Karkkila: Kesätanssileiri
Hinta: 140 euroa (sis. lämmin lounas)

Ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/36 

Kesätanssit kutsuvat!
Karkkilan kesätanssileiri aloittaa kesäloman iloisissa tunnelmissa yhdessä tanssien. Leirin aikana seikkaillaan monipuolisesti tanssien, liikkuen ja leikkien. Tutustutaan uusiin kavereihin ja harjoitellaan tansseja. Viikko huipentuu yhteiseen esitykseen. Leiri järjestetään Tanssiopisto Vinhan Nyhkälän koulun tanssisaleilla ja lähiympäristössä.

VIIKON 24 KESÄLEIRIT:

Ma-pe 12.-16.6.2023 klo 9-15 Lohja: Ptruu! -keppihevosleiri
Yhteistyöleiri Taitokeskus Lohjan kanssa
Hinta: 150 euroa (sis. lämmin lounas ja materiaalimaksu)

Tanssipainotuksen ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/37
Käsityöpainotuksen ilmoittautuminen:  https://www.taitoetelasuomi.fi/index.php?k=316617

Keppihevostellen kesään!
Viime kesän uutuus Ptruu! -keppihevosleiri järjestetään tänäkin kesänä. Leirin aikana valmistetaan jokaisen ratsun tarpeellisia varusteita ja muita oheistuotteita. Leirillä tutustutaan tanssien eri askellajeihin, kepparikatrilliin ja ratoihin. Monitaiteisella leirillä kaikki leiriläiset pääsevät sekä tanssimaan, että tekemään taidekäsitöitä. Leiri huipentuu avoimeen esitys- ja näyttelytapahtumaan, johon myös katsojat pääsevät osallistumaan. Leiri järjestetään Taitokeskus Lohjan ja Tanssiopisto Vinhan tiloissa, sekä niiden lähiympäristössä.

Ma-pe 12.-16.6.2023 klo 10-16 Nummela: Tanssikuviskesäleiri
Yhteistyöleiri Vihdin kuvataidekoulun kanssa
Hinta: 150 euroa (sis. lämmin lounas ja materiaalimaksu)
Leirille enää muutama paikka vapaana.

Tanssipainotuksen ilmoittautuminen: https://vinha.eepos.fi/#/forms/35
Kuvataidepainotuksen ilmoittautuminen: https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms 

Vinhan ja Vihdin kuvataidekoulun suosittu yhteisleiri järjestetään myös tänä kesänä. Monitaiteisella leirillä kaikki leiriläiset pääsevät sekä tanssimaan, että tekemään kuvataidetta. Viikko huipentuu yhteiseen taidenäyttelyyn ja tanssiesitykseen. Leiri järjestetään Nummelassa Vihdin kuvataidekoululla ja Työväentalo Rientolassa, sekä niiden lähiympäristössä.

Kesätöihin Vinhaan
Tanssiopisto Vinha palkkaa nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi kesätyösetelin avulla. Kesätyöntekijät toimivat opiston kesäleirien apulaisina ja avustavat tanssiopiston siivous-, järjestely- ja ompelutöissä opiston eri toimipisteissä. Kesätyöntekijältä edellytetään positiivista otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tunnollisuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä eduksi katsotaan tanssi- ja liikuntaharrastuneisuus, sekä kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Työn ajankohta: 5.-16.6.2023, päivittäinen työaika noin 5 h. Yhteensä 50 h.

Vihdin osalta kesätyöntekijävalinnat on tehty, kiitos hakijoille! Karkkilan ja Lohjan osalta kesätyöhakemuksia otetaan vastaan pe 14.4. asti. Kesätyösetelit on tarkoitettu noin 15 – 18 -vuotiaille. Kerrothan hakemuksessa kotikuntasi ja muista liittää mukaan yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero).

Lisätietoa ja hakemukset Emilialle: emilia@vinha.net p. 0400 240 002

Hallituksen terveiset: Helppoja ja maksuttomia tapoja tukea Vinhan toimintaa!

Hei kaikki! 

Vinhan toimintaa ylläpitävän yhdistyksen vuosikokous oli pe 31.4. ja hallituksen jäsenet vuodelle 2023 on valittu.

Tänä keväänä Vinhan toimintaa on mahdollista tukea useammalla eri tavalla – ja kaikista kampanjoista löytyy myös maksuttomia mahdollisuuksia tukea toimintaa!

Vinha järjestää aineettoman varainhankintakampanjan keväällä 2023, jossa voit tukea Vinhan toimintaa esimerkiksi maksuttomalla kokeilujaksolla äänikirjapalveluista, vaihtamalla puhelinliittymän tai ostamalla elokuvalippuja Vinhan kampanjan kautta. Vinha saa jokaisesta kokeilusta tai ostosta avustusta. Tutustu valikoimaan sivustolla, mukana niin maksuttomia kuin ostettavia vaihtoehtoja:

https://www.varainhankkija.fi/kampanja/tanssiopistovinha 

Lisäksi voit äänestämällä tukea Vinhaa jo nyt Säästöpankin Hyviä tekoja -kampanjan kautta. Huhtikuussa järjestetään myös SSO:n Kannustajat-kampanja, jossa Vinha on mukana. Alla tiedot äänestyksistä ja tavoista tukea toimintaamme:

Säästöpankin Hyviä tekoja -äänestyksessä äänestät helposti ja nopeasti Vinhaa osoitteessa https://hyviatekoja.saastopankki.fi/karkkila 
Äänestys on auki 15.4.2023 asti. Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen kampanja, jolla tuetaan paikallisesti esimerkiksi urheilu- ja harrasteseuroja, nuorisotoimintaa ja muuta hyvän tekemistä ympäri Suomen. 

SSO:n Kannustajat-ohjelman äänestys on auki 17.-30.4.2023. Äänestyslinkki lähetetään SSO:n täysi-ikäisille asiakasomistajille ja talouden henkilöille, joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 9.4. mennessä.Tukipotin jakautumisesta päättävät SSO:n asiakasomistajat sähköpostiäänestyksen avulla.  

Linkkejä saa mieluusti jakaa myös eteenpäin. Kiitos tuesta, ajasta ja avusta!

Lämpimin terveisin:
Vinhan yhdistyksen hallituslaiset: 

Elisa, Anna-Maria, Pia, Susanna, Johanna, Sanna ja Joni
Lisätiedot: toimisto@vinha.net / 040 588 9847

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää

TanssiopistoVinha