040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitysryhmä, Karkkila: Tervehdys ja näytösinfoa 22.4. & kirjastoviikko

29.03.2023 | Päivi, Tiedote

Moikka kaikille!

Päivi ope täällä kirjoittelee. Olen yksi teidän sijaisopettajista Emilian kanssa ja tulen pitämään teille tuntia torstaina 6.4. ja 13.4. Kävin piipahtamassa tunneillanne elokuussa tanssikauden alussa, mutta siitä onkin jo pitkä aika. Aino kertoikin minulle, että olette treenanneet ahkerasti esitystänne, joka esitetään kirjastolla 13.4. sekä kevätnäytöksissä Nummelassa ja Lohjalla. Tulemme siis treenaamaan tunneilla ahkerasti esitystänne ja olen mukana auttamassa teitä näytöspäivinä.

Tässä Ainon merkintöjä puvustuksesta:

Hiukset: Ponnari tai nuttura joko niskassa tai takaraivolla

Vaatteet:
Eeva: Lilat housut (134/140), musta t-paita xs
Emma: Lilat housut (146/150), musta t-paita s
Oili: Lilat housut (146/150), musta t-paita ?
Ivi: Lilat housut (134/140), musta t-paita xs
Sofia: Lilat housut (146/150), musta t-paita m

Paljaat jalat

KIRJASTOKEIKKA to 13.4. klo 16-17

Tavataan suoraan kirjastolla klo 16.00. Olen teitä vastassa pääoven luona, josta kerään teidät mukaan ja menemme yhdessä vaihtamaan esitysvaatteet. Esiintymisen jälkeen emme enää siirry takaisin Nyhkälään vaan päätämme tunnin kirjastolle.

ESIINTYMINEN LA 22.4. Nummela klo 13 & 15

Esitykset la 22.4.2023 klo 13 ja 15, Luksian auditorio
Esityspaikka: Luksian auditorio, Ojakkalantie 2, Nummela.
Teidän ryhmänne on mukana kahdessa esityksessä klo 13.00 & klo 15.00. Teidän ryhmänne esiintyy kummassakin esityksessä numerolla 14.

VALOHARJOITUKSET LA 22.4. HUOM! EI PERJANTAINA.

Lauantai 22.4. klo 11.45→
Sali varattu klo 11 alkaen (Tulkaa paikalle klo 11.30)

klo 12.00 – 12.15    Esitysryhmä, Karkkila            Päivi
klo 12.15 – 12.30    Yhteinen tanssi. HUOM. Kaikki klo 13 esiintyvät paikalle klo 12.

klo 13.00 1. näytös alkaa (esiintyminen nro 14. + yhteinen tanssi näytöksen loppuun.)

– Pieni tauko –

klo 15.00 2. näytös alkaa (esiintyminen nro 14. + yhteinen tanssi näytöksen loppuun.)

– Esitysvaatteiden riisuminen ja saa lähteä kotiin –

Jos sinulla on kiire lähteä viimeisen näytöksen jälkeen, tämä on ok kunhan esitysvaatteet ovat omilla paikoillaan. Teille on tulossa pitkä päivä, joten suosittelen mukaan eväitä, juotavaa ja vaikka luettavaa tai peli.

Ohessa vielä yleisinfoa la 22.4. näytöksestä. Laitan myöhemmin infoa tulevasta 6.5. Lohjan näytöksestä.

Oikein hyvää viikon alkua ja nähdään 6.4.

Tanssiterveisin:
Päivi
p. 040 480 6851
paivi@vinha.net

Moi,

Tanssiopisto Vinhan tämän kevään Yhdessä tanssien -tanssiesitykset pidetään huhtikuun lopulla lauantaina 22.4. Nummelassa (Luksian Auditorio, Ojakkalantie 2, Nummela). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! https://www.facebook.com/events/6196008410449956

Tervetuloa katsomaan esityksiä!

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

Lavaharjoitukset pe-la 21.-22.4., Luksian auditorio
Kaikille ryhmille on varattu 10-15 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi harjoituspäivänä on varattu aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa. Lavaharjoituksessa esiintyjät voivat seurata muiden ryhmien esityksiä. Harjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

Esitykset la 22.4.2023 klo 13 ja 15, Luksian auditorio
Esityspaikka: Luksian auditorio, Ojakkalantie 2, Nummela
Alle kouluikäisten ryhmät esiintyvät vain yhdessä esityksessä. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon (aivan pienimpiä esiintyjiä lukuun ottamatta). Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitysten puvustus
Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput
Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ma 20.3.2023 ja päättyy pe 21.4.2023 klo 21. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen. Katsomossa on rajallinen määrä paikkoja.

Mikäli lippuja on jäljellä, niitä myydään myös ennen esityksen alkua ovelta. Suosittelemme kortti- ja mobilepaymaksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Tilan kulkureitit ovat esteettömät, mutta katsomopaikan järjestämiseksi pyörätuolille täytyy tehdä järjestelyjä etukäteen. Tiloissa on myös esteetön wc. Olethan yhteydessä 14.4. mennessä, jos saavut katsomaan esitystä pyörätuolilla.

Hintaryhmät:
Aikuinen                                20 €
Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, 16-18-vuotiaat 16 €
Lastenlippu (alle 16-vuotias)                         5 €
Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Avuksi esityksiin?
Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

Tallenne esityksistä
Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

TanssiopistoVinha