040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote, Tanssi 4-5v. ryhmä 1, Nummela

22.03.2023 | Tiedote, Varpu

Hei Tanssi 4-5v. ryhmän 1 oppilaat ja vanhemmat!

Tanssi 4-5v. -ryhmä 1 esiintyy huhtikuussa Vinhan Yhdessä tanssien -esityksessä aiheenaan Muurahaiset -yhteistyön mestarit. Ryhmän kanssa esiintyy apuna muutama Nykytanssi 1 -ryhmän oppilas. Tiedotteen alussa on Tanssi 4-5v. -ryhmän 1 oma aikataulu ja muut esitystiedot, jonka jälkeen löytyy yleistiedote esityksestä. Luethan tiedotteen tarkasti kokonaan ja ole yhteydessä, jos on jotain epäselvää.

Aikataulu, tanssitunnit pidetään normaalisti torstaisin Kuoppanummella ja tässä poikkeukset:

To 30.3. Tanssitunti normaalisti Kuoppanummella. Esiintymisasujen sovitus, mustat trikoot ja musta t-paita päälle, jos kotoa löytyy. Vanhemmat auttavat esiintymisasut oppilaiden päälle tunnin aluksi ja lopuksi merkkaavat esiintymisasut.

To 6.4. Tanssitunti normaalisti Kuoppanummella, vaikka kiirastorstai

To 13.4. Tanssitunti normaalisti Kuoppanummella. Avustajat Nyky 1 -ryhmästä mukana tunnilla.

To 20.4. Tanssitunnit normaalisti Kuoppanummella. Avustajat Nyky 1 -ryhmästä mukana tunnilla.

Pe  21.4. klo 16-16.45 Esitysharjoitus, Luksian Auditorio sovitut apuvanhemmat mukana koko harjoituksen ajan.
La 22.4. klo 12-14.30 Esitys, Luksian Auditorio. Sovitut apuvanhemmat mukana koko esityspäivän ajan. Tanssi 4-5v. ryhmä 1 esiintyy vain klo 13 näytöksessä.

To 4.5. Kevään viimeinen tanssitunti, jos kevään aikana ei tule tuntiperuutuksia.

Tanssi 4-5v.  -ryhmälle 1 tarvitaan harjoituksiin ja esityspäiväksi takatiloihin avuksi 2 apuvanhempaa odottamaan oppilaiden kanssa omaa esitysvuoroa. Ilmoitathan suoraan minulle, jos pystyt tulemaan apuvanhemmaksi. Kaikki oppilaat tarvitseva oman huoltajan avuksi ennen harjoituksen ja esityksen alkua esitysasun vaihtamisessa.

Puvustus tulee suurelta osin Vinhan puolesta, mutta kotoa tarvittaisiin puvustuksen alle mustat trikoot ja musta t-paita (voi olla kuva, vain hihat näkyvät). Olethan yhteydessä, jos trikoita ja paitaa ei kotoa löydy. Esiinnymme paljain jaloin ja pitkät hiukset laitetaan kiinni kahdelle ranskanletille.

Ollaan yhteydessä, jos on jotain epäselvää tanssitunteja tai esitystä koskien. Ilmoitathan, jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta tai ei pääse esitykseen.

Terv. Varpu
p. 0400 244 916
varpu@vinha.net

____________________________________________________________________

Yhdessä tanssien -esitystiedote 20.3.2023

Hei,

Tanssiopisto Vinhan tämän kevään Yhdessä tanssien -tanssiesitykset pidetään huhtikuun lopulla lauantaina 22.4. Nummelassa (Luksian Auditorio, Ojakkalantie 2, Nummela). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! https://www.facebook.com/events/6196008410449956

Tervetuloa katsomaan esityksiä!

Terveisin, Emilia, Varpu ja Sara, ja koko tanssiopiston väki

Lavaharjoitukset pe-la 21.-22.4., Luksian auditorio
Kaikille ryhmille on varattu 10-15 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi harjoituspäivänä on varattu aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa. Lavaharjoituksessa esiintyjät voivat seurata muiden ryhmien esityksiä. Harjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

Esitykset la 22.4.2023 klo 13 ja 15, Luksian auditorio
Esityspaikka: Luksian auditorio, Ojakkalantie 2, Nummela
Alle kouluikäisten ryhmät esiintyvät vain yhdessä esityksessä. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon (aivan pienimpiä esiintyjiä lukuun ottamatta). Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitysten puvustus
Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa ympäristöystävällisesti Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput
Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha Lipunmyynti aukeaa ma 20.3.2023 ja päättyy pe 21.4.2023 klo 21. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen. Katsomossa on rajallinen määrä paikkoja.

Mikäli lippuja on jäljellä, niitä myydään myös ennen esityksen alkua ovelta. Suosittelemme kortti- ja mobilepaymaksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Tilan kulkureitit ovat esteettömät, mutta katsomopaikan järjestämiseksi pyörätuolille täytyy tehdä järjestelyjä etukäteen. Tiloissa on myös esteetön wc. Olethan yhteydessä 14.4. mennessä, jos saavut katsomaan esitystä pyörätuolilla.

Hintaryhmät:
Aikuinen, 20 €
Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, 16-18-vuotiaat, 16 €
Lastenlippu (alle 16-vuotias), 5 €
Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Avuksi esityksiin?
Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

Tallenne esityksistä
Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää
Apulaisrehtori