040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssistartti 1, Vihti: Kirjastoesitys

20.03.2023 | Emilia, Tiedote

Tiedote esitysvierailusta

Käymme Tanssistartti 1 -ryhmän kanssa esitysvierailulla Vihdin kirkonkylän kirjastossa TIISTAINA 11.4. tanssitunnin aikana. Tunti alkaa tavalliseen aikaan Taidetalo Siirilässä klo 18.15 ja päättyy Siirilässä klo 19.15. Siirrymme yhdessä kirjastolle.

Esitys Vihdin kirkonkylän kirjastolla on noin klo 18.40. Mukaan esiintymään tulee myös Esitysryhmä.

Ilmoitathan minulle mahdollisimman pian, jos tanssioppilas ei pääse mukaan esiintymään.

Tanssistartti 1 will be performing at the Vihti kirkonkylä library on TUESDAY 11.4. during the danceclass. The class starts as usual at 18.15 in Siirilä and the class ends at 19.15 in Siirilä. We will walk together to the library.

The performance is at about 18.40. Esitysryhmä will be also performing.

Please let me know as soon as possible if the dance student can’t join the performance.

Kevätterveisin, Emilia

 

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää