040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssistartti 1, Karkkila: Kaverikerta 28.3.

20.03.2023 | Päivi, Tiedote

Heippa Tanssistartti-oppilaat!

Loman jälkeen tunnit ovat käynnistyneet hyvin. Valo on tuonut huomattavasti lisäenergiaa niin oppilaille kuin opettajalle. Olemme aloittaneet loman jälkeiset tunnit talvihahmotteemalla tutustuen balettiin, yhdessä työskentelyyn, omaan luovuuteen sekä tanssillisuuteen.

Tässä vähän kevättiedotetta tulevista tapahtumista:

Ystävänpäivänä peruuntunut kaverikerta pidetään 28.3!
Tällöin voit tuoda kaverin mukaan tunnille tanssimaan (max 2 kaveria/oppilas.) Nyt sinulla on noin 1,5 vk aikaa kysyä kaveria mukaan tanssitunnille.

Kesällä 2023 järjestetään tanssileirit on julkaistu!

Kesän 2023 leirit 7-12-vuotiaille järjestetään seuraavasti:

5.-9.6. Karkkila: Kesätanssileiri
12.-16.6. Nummela: Tanssiopisto Vinhan ja Vihdin Kuvataidekoulun yhteinen päiväleiri
12.-16.6. Lohja: Ptruu! -keppihevosleiri

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kaikista löytyvät täältä:
https://vinha.eepos.fi/#/forms

26.5 järjestetään Lopputyöt ja Omat tanssit -esitys Karkkilasalissa.

Tähän tapahtumaan Tanssistartti oppilaat voivat valmistella omia tansseja. Tosi monella teistä on varmasti omia olohuone koreografioita, joten nyt on mahdollisuus tuoda omat esitykset lavalle! Esityksen voi valmistella myös yhdessä kaverin kanssa.

Salijuhla toukokuussa

Keväällä Tanssistartti ryhmä ei esiinny Vinhan kevätnäyöksissä, koska he esiintyivät syksyllä. Sen sijaan pidämme salijuhlan Karkkilasalissa, minne ryhmän kanssa valmistellaan oma esitys. Päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta tapahtuu toukokuussa. Mukana ovat myös Laura opettajan baletinoppilaat omilla esityksillä. Lisätietoa tulee myöhemmin.

Oikein hyvää kevään jatkoa!

Tanssiterveisin:
Päivi
p. 040 480 6851
paivi@vinha.net

Muut tiedotteet:

Pisarat -esitys, syksy 2023

Hei Pisarat -esiintyjät ja vanhemmat! Tänä keväänä Hannan tunneilla harjoiteltu Pisarat -tanssi esitetään uudestaan syksyllä osana Lohjan taiteen perusopetuksen toimijoiden Veden voima -esitystä. Pisarat on toteutettu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston...

lue lisää

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

TanssiopistoVinha